Φιλική ισοπαλία για τον Ατρόμητο με τον Απόλλωνα Σμύρνης
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Απόλλωνα Αθηνών στο Δημοτικό Γήπεδο του Περιστερίου (1-1). Η ομάδα του Γιώργου Δώνη προηγήθηκε με πέναλτι του Μπρίτο το 20', όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Λαζανά στο 75'.
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Απόλλωνα Αθηνών στο Δημοτικό Γήπεδο του Περιστερίου (1-1). Η ομάδα του Γιώργου Δώνη προηγήθηκε με πέναλτι του Μπρίτο το 20′, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Λαζανά στο 75′.
Στον αγώνα αυτό ο Γιώργος Δώνης δοκίμασε αρκετά πράγματα, ενώ είδε και αρκετούς από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που σκέφτεται να προωθήσει στην πρώτη ομάδα. Διαιτητής στο ματς ήταν ο Καλογερόπουλος του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τους Νακόπουλο και Τσολάκη.
Σπουδαία κίνηση από την Τσέλσι που έφτασε σε συμφωνία με τον Τσάμπι Αλόνσο για τον πάγκο της. Για τέσσερα χρόνια θα υπογράψει ο Ισπανός και θα είναι το απόλυτο αφεντικό στο κλαμπ.