
Την Τετάρτη αποφασίζει η ΕΠΟ για την άδεια του ΟΦΗ
Παράταση έως την Τετάρτη πήρε η αγωνία των ανθρώπων του ΟΦΗ για την άδεια συμμετοχής της ομάδας. Στα γραφεία της ΕΠΟ συζητήθηκε την Δευτέρα ο φάκελος των Κρητικών, με την επιτροπή να ζητά από τον σύλλογο τη μετάφραση των εγγράφων που αφορούν τον διακανονισμό με τους Σουλεάπ και Πέερσμαν.
Τσούτσου Βασιλική
Παράταση έως την Τετάρτη (18/05) πήρε η αγωνία των ανθρώπων του ΟΦΗ για την άδεια συμμετοχής της ομάδας. Στα γραφεία της ΕΠΟ συζητήθηκε την Δευτέρα (16/05) ο φάκελος των Κρητικών, με την επιτροπή να ζητά από τον σύλλογο τη μετάφραση των εγγράφων που αφορούν τον διακανονισμό με τους Σουλεάπ και Πέερσμαν.
Και με τους δύο ποδοσφαιριστές ο ΟΦΗ έχει προχωρήσει σε διακανονισμό, ενώ έχει ήδη έτοιμα τα έγγραφα μεταφρασμένα, τα οποία και αναμένεται να καταθέσει άμεσα. Η διαδικασία την Δευτέρα κράτησε περίπου δύο ώρες και στον κρητικό σύλλογο υπάρχει αισιοδοξία ότι την Τετάρτη θα κρατήσουν στα χέρια τους το χαρτί της αδειοδότησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η οικονομία είναι η πραγματική αχίλλειος πτέρνα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη
- Η εμφάνιση της Σάρα Πόλσον στο Met Gala θέλησε να χλευάσει τον ακραίο πλούτο – Πέτυχε το αντίθετο
- Brain regain: Φορο-μπόνους για επιστήμονες που επιστρέφουν Ελλάδα – Η διαδικασία
- Ο Λανουά γλιτώνει την απολογία – Σκοτάδι και χάος στη διαιτησία
- Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στον Κηφισό – ΄Ενας τραυματίας
- Η Κρήτη ανεβαίνει στην Αθήνα: 100 χρόνια από τη γέννηση του Κώστα Μουντάκη




