Ανησυχία στον Ολυμπιακό Βόλου για Σανκαρέ
Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Χαλίφα Σανκαρέ στο ματς της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατό του, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας θα βγουν την Τρίτη (17/5).
Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Χαλίφα Σανκχαρέ στο ματς της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατό του, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας θα βγουν την Τρίτη (17/5).
Ετσι, ο Μάκης Κατσαβάκης ενδέχεται να στερηθεί έναν από τους πιο πολύτιμους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου στη φετινή σεζόν. Εάν κάτι τέτοιο τελικά συμβεί, ο Σανκαρέ θα προστεθεί στη λίστα των απόντων από το ματς της Τετάρτης (18/6, 17:15) στο ΟΑΚΑ, μαζί με αυτά των Βιθέντε Μόνχε και Στάθη Ρόκα, που έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους.
Κατά τα άλλα, στην προπόνηση της Δευτέρας (16/5), ο Σερραίος τεχνικός άρχισε την προετοιμασία για το ματς με το Τριφύλλι, στο οποίο οι Βολιώτες θα προσπαθήσουν να πάρουν το αποτέλεσμα, το οποίο θα τους δώσει περισσότερες ελπίδες για την αποφυγή της πέμπτης θέσης και τη σίγουρη έξοδο στην Ευρώπη.
Πριν από το πρόγραμμα, όμως, δεν παρέλειψε να μοιράσει συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη της Κυριακής (15/5) και να τους ζητήσει να συνεχίσουν έτσι ως το τέλος του μίνι πρωταθλήματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άρης – Ατρόμητος 0-0: Δυο χαμένα πέναλτι οι «κίτρινοι» και 11η ισοπαλία στη Super League
- Όποιος γυρνάει στα παλιά είναι «παλιάνθρωπος» σωστά, Κέιτι Λενγκ;
- Τύρναβος: Πήγαν να αφαιρέσουν καλώδια και έπαθαν ηλεκτροπληξία – Ένας νεκρός και μία σύλληψη
- Bundesliga: Χορταστική ισοπαλία ανάμεσα σε Φράιμπουργκ και Λεβερκούζεν (3-3) – Πάει για Champions League η Χόφενχαϊμ (2-4)
- «Τα ΗΑΕ έχουν χοντρό δέρμα και πικρή σάρκα – δεν είμαστε εύκολη λεία», λέει ο πρόεδρος της χώρας
- Ολυμπιακός – Πανιώνιος 20-5: Άνετη νίκη για τους «ερυθρόλευκους»

