Νέο Υπουργικό Συμβούλιο τη Δευτέρα για το «αγκάθι» του ιστορικού Κέντρου της Αθήνας
Με τα προβλήματα του κέντρου της Αθήνας, θα ασχοληθεί για μια ακόμα φορά το Yπουργικό Συμβούλιο, το οποίο αναμένεται να συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού.
Με τα προβλήματα του κέντρου της Αθήνας, θα ασχοληθεί το Yπουργικό Συμβούλιο, το οποίο αναμένεται να συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού.
Στη συνέχεια αναμένεται να γίνουν σχετικές ανακοινώσεις, όπως ανέφερε ο κ. Παπανδρέου κατά την τελευταία τακτική συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου την περασμένη Τετάρτη.
Η αναφορά του κ. Παπανδρέου όπως επισημαίνεται από πηγές που γνωρίζουν, έγινε πριν από τα πρόσφατα επεισόδια στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων