Νέο Υπουργικό Συμβούλιο τη Δευτέρα για το «αγκάθι» του ιστορικού Κέντρου της Αθήνας
Με τα προβλήματα του κέντρου της Αθήνας, θα ασχοληθεί για μια ακόμα φορά το Yπουργικό Συμβούλιο, το οποίο αναμένεται να συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού.
Με τα προβλήματα του κέντρου της Αθήνας, θα ασχοληθεί το Yπουργικό Συμβούλιο, το οποίο αναμένεται να συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού.
Στη συνέχεια αναμένεται να γίνουν σχετικές ανακοινώσεις, όπως ανέφερε ο κ. Παπανδρέου κατά την τελευταία τακτική συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου την περασμένη Τετάρτη.
Η αναφορά του κ. Παπανδρέου όπως επισημαίνεται από πηγές που γνωρίζουν, έγινε πριν από τα πρόσφατα επεισόδια στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βουτιά στις παγκόσμιες αγορές μετά τις δηλώσεις Τραμπ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ
- Καραθανασόπουλος: Απαράδεκτες μεθοδεύσεις από την κυβέρνηση για να εμποδίσει την κλήτευση Δημητριάδη – Ντίλιαν στην Επιτροπή
- Έπεσε και το τελευταίο φύλλο συκής: Πραξικοπηματικό «όχι» της πλειοψηφίας για κλήση στην επιτροπή Θεσμών των Δημητριάδη και Ντίλιαν
- HELLENiQ ENERGY: Οι ΑΠΕ ως μοχλός βιώσιμης ανάπτυξης και ενεργειακού μετασχηματισμού
- Μπαρτζώκας: «Όπου πηγαίνω μου λένε, πάμε για το 5ο ευρωπαϊκό»
- Ιταλία: Το κόμμα της Μελόνι προτείνει την άμεση απέλαση των αλλοδαπών παραβατών
- Φωτιές: Δύο πύρινα μέτωπα σε Λάρισα και Κιλκίς – Σηκώθηκαν εναέρια
- H οφθαλμαπάτη των «αόρατων» παπουτσιών: Ούτε σανδάλια, ούτε μπαλαρίνες – Τι είναι;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442