WRC – Ράλι Ιταλίας 2011, 11η ΕΔ: Πάντα πρώτος ο S. Loeb
Ο Γάλλος διατήρησε το προβάδισμα άνω του μισού λεπτού, στο μέσον του αγώνα της Σαρδηνίας, καθώς οι Mikko Hirvonen, Petter Solberg και Sebastien Ogier χωρίζονται από μόλις 3,2 δευτερόλεπτα στη μάχη τους για τη δεύτερη θέση.
Ο Sebastien Loeb (Citroen) συνέχισε την κυριαρχία του στο Ράλι Ιταλίας-Σαρδηνίας και στο πρωινό loop των τριών Ειδικών Διαδρομών της δεύτερης ημέρας του 5ου φετινού αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, αυξάνοντας ελάχιστα το προβάδισμά του στα 35,4 δευτερόλεπτα από τον Mikko Hirvonen (Ford).
Πίσω από τον πρωταθλητή τρεις οδηγοί, ο Mikko Hirvonen μαζί με τους Petter Solberg (Solberg Citroen) και Sebastien Ogier (Citroen) διεκδικούν τη δεύτερη θέση με διαφορά 3,2 δευτερολέπτων μεταξύ τους.
Από τους τρεις ο Petter Solberg συνέχισε και σήμερα να είναι άτυχος, μετά τα προβλήματα στο Turbo την πρώτη μέρα. Ο Νορβηγός είχε κλατάρισμα και έχασε συνολικά έντεκα δευτερόλεπτα, ενώ προσπαθούσε να μειώσει τη διαφορά του από τον S. Loeb.
Μετά την εγκατάλειψή του την πρώτη μέρα, έπειτα από ατύχημα στην πρώτη Ειδική, ο Jari Matti Latvala επέστρεψε σήμερα με το σύστημα Superally, κέρδισε και τις τρεις Ειδικές του δεύτερου πρωινού του αγώνα, αλλά βρίσκεται στην 32η θέση, σχεδόν 35 λεπτά μακριά από την κορυφή.
Η MINI με τον Dani Sordo παραμένει στην 6η θέση στον πρώτο αγώνα του John Cooper Works WRC, αλλά το άλλο της αυτοκίνητο -με τον Kris Meeke, που επίσης επέστρεψε σήμερα με το σύστημα Superally- εξακολουθεί να παρουσιάζει μηχανικά προβλήματα, με το σύστημα τροφοδοσίας.
WRC – ΡΑΛΙ ΙΤΑΛΙΑΣ-ΣΑΡΔΗΝΙΑΣ 2011
ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
(Μετά την 11η Ειδική Διαδρομή)
1. Loeb (Citroen) 2:13:14.3
2. Hirvonen (Ford) +35.4
3. P. Solberg (Solberg Citroen) +37.1
4. Ogier (Citroen) +38.6
5. Ostberg (Stobart Ford) +1:16.9
6. Sordo (Mini) +1:50.1
7. Tanak (MM Ford) +3:42.3
8. Wilson (Stobart Ford) +4:30.7
9. Hanninen (Red Bull Skoda) +4:35.6
10. Prokop (Czech Ford) +5:14.2
auto.in.gr
- Αχτσιόγλου: Στην Ελλάδα οι μισθοί βρίσκονται στην τελευταία θέση – Η Πρωτομαγιά είναι αγώνας για την ίδια τη ζωή
- Νέα Υόρκη: Ισχυρή έκρηξη σε σπίτι τη στιγμή της επέμβασης αστυνομικών σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας
- Ο viral οπαδός της Γιουνάιτεντ… τραυματίστηκε στο Βαλένθια – Παναθηναϊκός (pic)
- Η ΑΙ πάει πόλεμο – Το Πεντάγωνο υπέγραψε συμφωνίες με επτά εταιρείες
- Μπιενάλε Βενετίας: Γιατί παραιτήθηκε η κριτική επιτροπή
- Σακελλαρίδης: Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι μέρα μνήμης, αλήθειας και αγώνα
- Τηλεφωνικές απάτες με τη ΔΥΠΑ: Τι πρέπει να προσέχετε για να μην πέσετε θύματα
- ΠΑΟΚ: Ένα ακόμη πρόβλημα τραυματισμού πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442