Δυστυχώς, αυτή τη φορά είναι οριστικό, ο Χατέμ Μπεν Αρφά θα μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους ως το τέλος της φετινής σεζόν και ενδεχομένως να απουσιάσει και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Γάλλος χαφ της Νιούκαστλ έπαθε υποτροπή στο κάταγμα κνήμης-περόνης, τραυματισμός που του είχε συμβεί τον περασμένο Οκτώβριο. Ωστόσο, είχε επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας του μόλις τον περασμένο Απρίλιο, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις, ότι θα επανερχόταν στις αρχές του καλοκαιριού.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»