
Εκδρομείς του ΠΑΟ εξαπατήθηκαν από ταξιδιωτικά πρακτορεία
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε αρκετούς Έλληνες ταξιδιώτες, οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έφτασαν την Παρασκευή στη Βαρκελώνη για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα στο Final 4 της Ευρωλίγκα. Και αυτό γιατί ορισμένα ταξιδιωτικά πρακτορεία τους είχαν εξαπατήσει αφαιρώντας από το «πακέτο» τους τα εισιτήρια των αγώνων!
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε αρκετούς Έλληνες ταξιδιώτες, οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έφτασαν την Παρασκευή στη Βαρκελώνη για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα στο Final 4 της Ευρωλίγκα.
Και αυτό γιατί ενώ είχαν προπληρώσει το ταξίδι τους που περιελάμβανε και τα εισιτήρια των αγώνων, τελικά διαπίστωσαν ότι ορισμένα ταξιδιωτικά πρακτορεία τους είχαν εξαπατήσει αφαιρώντας από το «πακέτο» τους τα… μαγικά χαρτάκια!
Έτσι, ένα μέρος από τους περίπου 2.000 φιλάθλους που αναμένεται να έχει απόψε ο Παναθηναϊκός στο πλευρό του, βρίσκεται στην ισπανική πόλη χωρίς πρόσβαση στο «Παλάου Σαν Τζόρντι», γεγονός που προκάλεσε και αρκετές λεκτικές αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους ταξιδιώτες και τους πράκτορες.
Πλέον αναζητείται τρόπος να βρεθούν εισιτήρια, αλλά και οι υπεύθυνοι του προβλήματος.
Αποστολή: Αθηνά Κόδρου
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η πρόληψη και η ενημέρωση σώζουν ζωές: Το Allwyn Care ενεργοποιεί την κοινωνία για την Υγεία
- Σοκάρει ο Χάσενχουτλ: «Παραλίγο να πεθάνω από τον χανταϊό»
- Η θάλασσα του Πειραιά γίνεται γιορτή και η πόλη πρωταγωνιστεί
- Χανταϊός: Μπορεί να προκαλέσει την επόμενη πανδημία; – Μόνο το πλήρωμα παραμένει στο κρουαζιερόπλοιο MV Hondius
- Θεσσαλονίκη: Σοβαρό επεισόδιο στο ΑΠΘ μετά από επίθεση σε φοιτητές – Έξι τραυματίες
- Νίκος Γκάτσος: Διάφωτος νους, αρρενωπή μαστοριά, σεμνή τόλμη

