Ο Σπανός κατέθεσε τα τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου
Ενώπιον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο βρέθηκε ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός και κατέθεσε για όσα θλιβερά συνέβησαν κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ομάδας του Περιστερίου και της ΑΕΚ.
Ενώπιον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο βρέθηκε ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός και κατέθεσε για όσα θλιβερά συνέβησαν κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ομάδας του Περιστερίου και της ΑΕΚ.
Ο δικαστικός παράγοντας έχει διατάξει κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα προς κάθε κατεύθυνση και μέσα στις προσεχείς ημέρες θα καταθέσει και ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος των Περιστεριωτών αναφέρθηκε σε όλα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, ενώ κατέθεσε και ο εκπρόσωπος του Σταδίου που έχει υπογράψει τη σχετική σύμβαση με την εταιρεία ασφάλειας του γηπέδου (security).
Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα κληθούν από τον κ. Κανελλόπουλο να καταθέσουν οι επικεφαλής αστυνομικοί διευθυντές που ήταν υπεύθυνοι για τα μέτρα τάξης του τελικού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέο παραλήρημα της Παραγουανής πολιτικού κατά του Εμπαπέ: «Π@@@@ας γιος, δεν είναι Γάλλος» (vid)
- Ανακοίνωσε τον Μπαντιό ο Παναθηναϊκός (pic)
- Ζότα Σίλβα: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα που ήθελα να κάνω στην καριέρα μου»
- Αυτό είναι το deal του Ολυμπιακού με τον Μοντέρο
- Ο Λεμπρόν… σκέφτεται τους Χιτ του Γιάννη: «Οι τρεις ομάδες που εξετάζει για το επόμενο βήμα»
- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pics)
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442