Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί ο ένας από τους τέσσερις προσαχθέντες για την επίθεση στη Marfin
Προθεσμία, για να δώσουν κατάθεση εντός της εβδομάδας, πήραν οι τρεις από τους τέσσερις προσαχθέντες στην Κρατική Ασφάλεια Αθηνών, που ελέγχονται για την φονική επίθεση στην Marfin Bank τον Μάιο του 2010. Το τέταρτο άτομο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για το νόμο περί όπλων.
Προθεσμία, για να δώσουν κατάθεση εντός της εβδομάδας, πήραν οι τρεις από τους τέσσερις προσαχθέντες στην Κρατική Ασφάλεια Αθηνών, που ελέγχονται για την φονική επίθεση στην Marfin Bank τον Μάιο του 2010, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους τρεις τραπεζικοί υπάλληλοι, ανάμεσά τους και μια έγκυος.
Τα τρία άτομα αφέθηκαν προσωρινά ελεύθερα.
Το τέταρτο άτομο κρατήθηκε και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για το νόμο περί όπλων, καθώς σε κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκαν μία σφεντόνα, ένα τόξο και ένα γκλομπ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Αρκάς: Η καλημέρα της Κυριακής
- Επενδύσεις: Πώς η γεωπολιτική αναταραχή και η ενεργειακή κρίση μετέβαλε το κλίμα στην Ελλάδα
- Οι 5 πιο ακριβοί εμπορικοί δρόμοι στον κόσμο – Η θέση «έκπληξη» της Ερμού
- Πώς τα video games επηρεάζουν τη μνήμη;
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Δημόσιο: Ποιοι εργαζόμενοι αποκτούν επικουρική ασφάλιση
- Χρέη στην εφορία: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιους και πώς ωφελεί η ρύθμιση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442