Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Αξιωματούχοι της ΕΕ δεν έλαβαν πρόσκληση για να παραστούν στον πριγκιπικό γάμο
Κανένας αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν έλαβε πρόσκληση να παραστεί στον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλτον, γεγονός το οποίο σχολιάζεται επικριτικά στις Βρυξέλλες.
Κανένας αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν έλαβε πρόσκληση να παραστεί στον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλτον, γεγονός το οποίο σχολιάζεται επικριτικά στις Βρυξέλλες.
Αντίθετα, πρόσκληση έλαβαν και θα παραστούν: ο σουλτάνος του Μπρούνεϊ, όπου διά νόμου απαγορεύεται κάθε αντιπολιτευτική εκδήλωση και ο βασιλιάς της Ζουαζιλάνδης ο οποίος αφίχθη στο Λονδίνο με τις 50 συζύγους του.
Εκπρόσωπος της Κομισιόν απέφυγε να σχολιάσει δημοσιεύματα ευρωπαϊκών εφημερίδων που χαρακτήρισαν την απουσία των τριών προέδρων της ΕΕ ως «εκδήλωση της ψυχρότητας του βρετανικού βασιλικού Οίκου στην ενωμένη Ευρώπη».
Αλλά η Daily Telegraph αποκαλύπτει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ στη χριστουγεννιάτικη δεξίωση είχε κάνει λόγο για «28 κράτη της ΕΕ», αντί για 27, τονίζοντας ότι «είναι πάρα πολλά». Η βασίλισσα θεώρησε ότι και η Τουρκία είναι μέλος της ΕΕ.
Ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανιουελ Μπαρόζο, ο πρόεδρος της ΕΕ Χέρμαν βαν Ρομπέυ και ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Γιέρι Μπούζεκ παρίστανται κατά παράδοση σε κοσμικές ευρωπαϊκές εκδηλώσεις που έχουν πολιτική βαρύτητα.
Είναι ενδεικτικό ότι εκλήθησαν και θα παραστούν την ερχόμενη Κυριακή στην οσιοποίηση του Πάπα Ιωάννη Παύλου, στη Ρώμη.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!