Την έντονη δυσφορία του για όσα συμβαίνουν στη ΝΔ με αφορμή και την αποδοκιμασία της απογραφής στην οικονομία από τον εκπρόσωπο του κόμματος Γιάννη Μιχελάκη, εξέφρασε ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του κόμματος Γιάννης Βαρβιτσιώτης.

«Όλα αυτά μου προκαλούν οργή και θλίψη», είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης, προσθέτοντας αυστηρά «διότι όλη αυτή η επίθεση στην οποία έχουν στοιχηθεί διάφοροι νεοπαγείς Ηρακλειδείς ενός νέου πνεύματος που προσπαθεί να επικρατήσει στο κόμμα είναι τουλάχιστον ανόητοι».

Ειδικότερα, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real Fm, ο κ. Βαρβιτσιώτης, είπε:

«Διότι όλη αυτή η επίθεση στην οποία έχουν στοιχηθεί διάφοροι νεοπαγείς Ηρακλειδείς ενός νέου πνεύματος που προσπαθεί να επικρατήσει στο κόμμα είναι τουλάχιστον ανόητοι. Διότι δεν επικρίνουν ότι η κυβέρνηση της ΝΔ παρέλαβε μια κακή κατάσταση επικρίνουν ότι την απεκάλυψε. Και να πω και κάτι άλλο; Εάν δεν την απεκάλυπτε, τότε θα κατηγορείτο για κουκούλωμα».

Ολίσθημα Μιχελάκη

«Ακόμα μου προκαλεί σκέψη πως ο κ. Μιχελάκης , ο οποίος είναι ένας έμπειρος και καλός δημοσιογράφος και τον οποίο εκτιμώ υπέπεσε σε ένα ολίσθημα, στο ολίσθημα ότι δεν φταίει ο Πρωθυπουργός ο Καραμανλής, αλλά φταίει μόνο ο υπουργός του ο Αλογοσκούφης».

Και συμπλήρωσε: «Γιατί είναι ολίσθημα; Πρώτον, διότι ένα τέτοιο γεγονός δεν θα ελαμβάνετο ποτέ από μόνο τον υπουργό, θα είχε την συμπόρευση και τη συγκατάθεση οπωσδήποτε του πρωθυπουργού, εκτός εάν ο πρωθυπουργός ήταν αδιάφορος, πράγμα το οποίο δεν συνέβαινε. Και δεύτερον, είχε εγκριθεί από τον πρωθυπουργό a priori. Ήταν στο προεκλογικό πρόγραμμα της ΝΔ».

«Οι νεαροί αυτοί που εμφανίζονται τώρα δεν έχουν διαβάσει το πρόγραμμα της ΝΔ ή ακόμα χειρότερο το δεύτερο που θα πω ενώ το γνώριζαν, ήθελαν να ξεγελάσουν το λαό μη εφαρμόζοντας το πρόγραμμα μετά τις εκλογές», συμπλήρωσε.

Διευκρίνισε ότι δεν γνωρίζει αν υπάρχει ή όχι δόλος και τόνισε πως σημασία έχει το «Ζάππειο 2″ και η παρουσίαση της επικαιροποιημένης πρότασης του κόμματος.

«Δεν ξέρω αν υπάρχει δόλος ή δεν υπάρχει δόλος, υπάρχει άκρατη ανοησία διότι ζουν όλοι αυτοί στο δικό τους κόσμο. Ο μέσος Έλληνας πολίτης τώρα δεν ενδιαφέρεται για την απογραφή του 2004, ενδιαφέρεται να δει αν υπάρχει κάποια ελπίδα στο μέλλον, αν το «Ζάππειο 2″ θα δώσει κάποια ελπίδα, αν είναι βιώσιμο, αν είναι εφικτό αυτό ενδιαφέρεται να μάθει. Δεν ξέρω τι πονηρό έχουν στο μυαλό τους, οι νεοπαγείς Ηρακλειδείς, πάντως κακό κάνουν στο κόμμα», κατέληξε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο