Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται επτάχρονος που τραυματίστηκε από βεγγαλικό
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» νοσηλεύεται επτάχρονο αγόρι που τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο από βεγγαλικό κατά τη διάρκεια της τελετής της Αναστάσεως στη Δροσιά Χαλκίδας. Το παιδί έχασε το αριστερό του μάτι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Συνελήφθη 25χρονος για τη ρίψη της φωτοβολίδας και οδηγείται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» νοσηλεύεται επτάχρονο αγόρι που τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο από βεγγαλικό κατά τη διάρκεια της τελετής της Αναστάσεως στη Δροσιά Χαλκίδας. Το παιδί έχασε το αριστερό του μάτι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Συνελήφθη 25χρονος για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης με τη χρήση φωτοβολίδας ειδικού τύπου και εντός της ημέρας πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια της τελετής της Αναστάσεως σε ενοριακό Ναό της Μητρόπολης Χαλκίδας, ο 25χρονος εκτόξευσε φωτοβολίδα ναυτικού τύπου συνδεδεμένη με αλεξίπτωτο, η οποία κατέληξε στο χώρο της κύριας εισόδου του ναού, όπου και εξερράγη.
Το επτάχρονο αγόρι που ήταν στην εκκλησία μαζί με τους γονείς του τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και το κεφάλι.
Το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο άμεσα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα, όπου εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών όμως έχασε το αριστερό του μάτι, ενώ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο 25χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καραθανασόπουλος: Απαράδεκτες μεθοδεύσεις από την κυβέρνηση για να εμποδίσει την κλήτευση Δημητριάδη – Ντίλιαν στην Επιτροπή
- Έπεσε και το τελευταίο φύλλο συκής: Πραξικοπηματικό «όχι» της πλειοψηφίας για κλήση στην επιτροπή Θεσμών των Δημητριάδη και Ντίλιαν
- HELLENiQ ENERGY: Οι ΑΠΕ ως μοχλός βιώσιμης ανάπτυξης και ενεργειακού μετασχηματισμού
- Μπαρτζώκας: «Όπου πηγαίνω μου λένε, πάμε για το 5ο ευρωπαϊκό»
- Ιταλία: Το κόμμα της Μελόνι προτείνει την άμεση απέλαση των αλλοδαπών παραβατών
- Φωτιές: Δύο πύρινα μέτωπα σε Λάρισα και Κιλκίς – Σηκώθηκαν εναέρια
- H οφθαλμαπάτη των «αόρατων» παπουτσιών: Ούτε σανδάλια, ούτε μπαλαρίνες – Τι είναι;
- Άργος: Εγκεφαλικά νεκρός ο 20χρονος που πυροβόλησαν αστυνομικοί – Βίντεο ντοκουμέντο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442