Η λαϊκή δυσαρέσκεια παγώνει το χαμόγελο των βουλευτών της Περιφέρειας
Μουδιασμένη έως και ψυχρή θα είναι η ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουν πολλοί βουλευτές, οι οποίοι θα επισκεφθούν τις περιφέρειές τους κατά τις ημέρες του Πάσχα, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βιώνει η χώρα.
Μουδιασμένη έως και ψυχρή θα είναι η ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουν πολλοί βουλευτές, που θα επισκεφθούν τις περιφέρειές τους κατά τις ημέρες του Πάσχα.
Όπως αναφέρουν τα Νέα, αποδέκτες της οργής των πολιτών είναι κυρίως οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, καθώς και πρώην υπουργοί, ενώ στα μαλακά πέφτουν νεοεκλεγέντες και διαφωνούντες.
Όπως τονίζουν πολλοί βουλευτές που θα περάσουν το Πάσχα στην Περιφέρεια, ο κόσμος μπορεί να μην επιδίδεται σε λεκτικές και άλλες ακρότητες, όπως συμβαίνει στην Αθήνα, αλλά η αγωνία και το άγχος μπορούν να χαλάσουν την γιορτινή ατμόσφαιρα.
Η αγωνία των βουλευτών είναι να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα του κόσμου, καθώς και ελπίδα για καλύτερες ημέρες.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.