
Ξεχάστε το χρώμα του δέρματος. Οι άνθρωποι χωρίζονται ανάλογα με τα βακτηρίδια του εντέρου.
Η αλήθεια είναι πως το χρώμα του δέρματος δεν ήταν ποτέ ένας επιστημονικός τρόπος διαχωρισμού των ανθρώπων.
photo © 2008 Umberto Salvagnin | more info (via: Wylio)
Η αλήθεια είναι πως το χρώμα του δέρματος δεν ήταν ποτέ ένας επιστημονικός τρόπος διαχωρισμού των ανθρώπων.
Η ομάδα αίματος αποτέλεσε τον πρώτο ιατρικά αποδεκτό τρόπο κατάταξης (μετά φυσικά από τους βασικούς όπως φύλο, ηλικία κ.λπ.) και τώρα αμερικανοί και γερμανοί ερευνητές ανακάλυψαν πως μπορούμε να κατατάξουμε όλους τους ανθρώπους σε 3 κατηγορίες ανάλογα με τον εντερότυπό τους.
Το περίεργο είναι πως ο εντερότυπος δεν φαίνεται να επηρεάζεται από καταγωγή ή κατοικία πράγμα που οδηγεί τους επιστήμονες στο συμπέρασμα πως η αποίκιση του εντέρου μας μάλλον γίνεται με τυχαίο τρόπο.
Σε κάθε περίπτωση οι γιατροί ελπίζουν πως αυτή η νέα πληροφορία θα μας βοηθήσει στο σχεδιασμό φαρμάκων με ειδικές ιδιότητας για κάθε διαφορετική κατηγορία ασθενών.
http://www.nytimes.com/2011/04/21/science/21gut.html?_r=1&hp
Γιώργος Επιτήδειος
- Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας – Οι χάκερ ζητούσαν ως λύτρα 5 bitcoin
- Βραζιλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε στον Μιλέι να επισκεφθεί τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο
- Πυρκαγιές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εκκενώθηκαν ισραηλινοί οικισμοί
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Άλλαξαν μωρά στο μαιευτήριο και το λάθος έγινε αντιληπτό μετά από 38 χρόνια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 19 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442