Συνωστισμός για μία θέση εργασίας στα McDonalds στις ΗΠΑ
Χιλιάδες άνθρωποι συνωστίζονταν τη Μ.Τρίτη σήμερα έξω από τα καταστήματα McDonalds σε όλες τις ΗΠΑ με την ελπίδα ότι θα εξασφαλίσουν μία από τις 50.000 θέσεις που υποσχέθηκε ότι θα προσφέρει μέσα σε μία μόνο ημέρα η αλυσίδα των ταχυφαγείων στα 14.000 εστιατόρια που διατηρεί σε όλη τη χώρα.
Χιλιάδες άνθρωποι συνωστίζονταν τη Μ.Τρίτη σήμερα έξω από τα καταστήματα McDonalds σε όλες τις ΗΠΑ με την ελπίδα ότι θα εξασφαλίσουν μία από τις 50.000 θέσεις που υποσχέθηκε ότι θα προσφέρει μέσα σε μία μόνο ημέρα η αλυσίδα των ταχυφαγείων.
Στη Νέα Υόρκη, όπου υπάρχουν 620 εστιατόρια McDonalds, ορισμένοι υποψήφιοι προσπαθούσαν να δώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες συνεντεύξεις για να αυξήσουν τις πιθανότητες να προσληφθούν.
«Θα έκανα τα πάντα, χρειάζομαι το μισθό», δήλωσε ένας 24χρονος που, μαζί με ένα φίλο του, είχε περάσει από πέντε συνεντεύξεις στη διάρκεια του πρωινού.
Η Ελέιν Ντίκμαν, που διευθύνει ένα από τα εστιατόρια στο Μανχάταν, είπε ότι έχει 37 χρόνια εμπειρίας στην επιχείρηση όπου ξεκίνησε ως σερβιτόρα. «Στα McDonalds μπορεί κάποιος να δουλέψει με ευέλικτο ωράριο, για λίγους μήνες, για να πληρώσει τις σπουδές του ή, αν έχει φιλοδοξίες, να κάνει καριέρα στην επιχείρηση», εξήγησε.
Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι μόνο σήμερα θέλει να προσλάβει 50.000 υπαλλήλους στα 14.000 εστιατόρια που διατηρεί σε όλη τη χώρα.
Στη Νέα Υόρκη πάντως οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν να διευκρινίσουν πόσος θα είναι ο μισθός των νεοπροσληφθέντων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Ο σκύλος και η γάτα αναγνωρίζουν τη μαμά τους μετά από χρόνια;
- «Ο Χίφι είναι στην κορυφή της λίστας της Βαλένθια»
- Αποθέωση για την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν – Οι πρώτες αντιδράσεις
- Λίβανος: Χριστιανικά χωριά διαψεύδουν τους ισχυρισμούς Νετανιάχου ότι ζήτησαν να προσαρτηθούν στο Ισραήλ
- Οι δηλώσεις του Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό: «Η Πορτογαλία πριν από μένα δεν είχε τίτλο – Το Euro αξίζει όσο ένα Μουντιάλ»
- Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία: Ανησυχία για την εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου στον Ειρηνικό από την Κίνα
- Ρόδος: Συνελήφθη 47χρονος για ενδοοικογενειακή βία – Ξυλοκόπησε την εν διαστάσει σύζυγό του σε βενζινάδικο
- Τι έκανε ο Μοντέρο με τη Δομινικανή Δημοκρατία λίγο πριν τον Ολυμπιακό (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442