Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Volvo Concept Universe: Ο παγκόσμιος Σουηδός

Volvo Concept Universe: Ο παγκόσμιος Σουηδός

Στη Σαγκάη της Κίνας παρουσιάζει η Volvo το πρώτο δείγμα γραφής της πολυτελούς μπερλίνας που πρόκειται να περάσει στην παραγωγή μέσα στα επόμενα χρόνια.

Επιβλητικό σε διαστάσεις, εντυπωσιακό σε σχεδίαση και με πολυτελή χαρακτηριστικά, το πρωτότυπο Volvo αποτελεί έναν εκ των Ευρωπαίων πρωταγωνιστών της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Σαγκάης.

«Το Concept Universe προσφέρει στον κόσμο μια κλεφτή ματιά του επόμενου sedan υψηλών προδιαγραφών της Volvo», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας, Stefan Jacoby, υπογραμμίζοντας την προσπάθεια δημιουργίας μίας παγκόσμια φίρμας, τα προϊόντα της οποίας θα υπηρετούν όχι μόνο τις ανάγκες των υποψήφιων πελατών της αλλά και το lifestyle.

Ανάμεσα στα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του Concept Universe της Volvo ξεχωρίζει η κεκλιμένη οροφή, το προτεταμένο ρύγχος με την ιδιόμορφη κεντρική εισαγωγή αέρα και το σμιλεμένο πίσω τμήμα με τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα.

«Όπως σε κάθε πολυτελές προϊόν, η σχεδίαση σου δίνει την αίσθηση του χειροποίητου που έχει την ικανότητα να αντισταθεί στο χρόνο. Θα ανταγωνιστούμε τους καλύτερους με το ιδιαίτερο σκανδιναβικό design, τις επιδόσεις και την προηγμένη τεχνολογία», επεσήμανε ο αντιπρόεδρος της Volvo, Peter Horbury.

Εξίσου πρωτοποριακό, βέβαια, είναι και το εσωτερικό του αυτοκινήτου, το οποίο διακρίνεται για την οδηγοκεντρική σχεδίαση του ταμπλό και της κεντρικής κονσόλας και την άνεση στην πίσω σειρά καθισμάτων.

Ο πρωτοποριακός συνδυασμός χρωμάτων και υλικών συμπληρώνει το πολυτελές προφίλ του Concept Universe, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

«Στόχος μας είναι να κατανοήσουμε τις απαιτήσεις των αγοραστών πολυτελών αυτοκινήτων. Ανυπομονούμε να ακούσουμε τα σχόλια των Κινέζων πελατών για το Concept Universe. Αργότερα το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική, ώστε να ενταχθεί σε ένα παγκόσμιο πρόγραμμα, στο πλευρό των υπολοίπων προτάσεων της Volvo», κατέληξε ο Stefan Jacoby.

auto.in.gr

Sports in

Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός – Διαθέσιμος ο Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με την Μπαρτσελόνα, χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου – Κανονικά στην αποστολή ο Τόμας Γουόκαπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024