Την παραμονή των Αριεν Ρόμπεν και Φρανκ Ριμπερί στην Μπάγερν εγγυήθηκε ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, με δηλώσεις του που δημοσιεύονται στη εφημερίδα «Bild». Σε μία προσπάθεια να καθησυχάσει τους φίλους του συλλόγου, ο πρόεδρος των Βαυαρών τόνισε ότι τα δύο «αστέρια» της Μπάγερν, αλλά και οι υπόλοιποι σημαντικοί παίκτες, θα παραμείνουν στο έμψυχο δυναμικό, ακόμη κι αν η ομάδα δεν καταφέρει να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου. «Μπορώ να εγγυηθώ, και όχι μόνο για αυτούς. Το 2007 αγωνιζόμασταν στο Κύπελλο UEFA, αλλά αυτό δεν μας εμπόδισσε να αποκτήσουμε τους Ριμπερί, Τόνι, Κλόζε και Αλτιντόπ. Είναι σαφές ότι θα ενισχυθούμε», τόνισε ο Ρουμενίγκε.
Χαμηλά τα κεφάλια και τη... μπάλα, θέλει να βλέπει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όπως ανέφερε κατά την ομλία του στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά το 1-0 επί της Μονακό στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας.
Ο Μάνουελ Νόιερ είναι ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ωστόσο στο Παρί – Μπάγερν τα… έφαγε όλα όρθιος, κάνοντας αρνητικό ρεκόρ δύο δεκαετιών!