«Παίζουμε με την… φωτιά» τονίζει ο Καλμαζίδης παρά τη νίκη επί του «αιωνίου»
Για την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού μίλησε ο Γιάννης Καλματζίδης, ο οποίος τόνισε ότι συνέχεια η ομάδα του παίζει με την… φωτιά και κινδυνεύει κάποια στιγμή να... καεί. Τι δήλωσαν οι Ντίμα Φιλίποφ, Δημήτρης Τζούριτς, Ανδρέας Φράγκος και Αντρέας Ανδρεάδης.
atcom test
Για την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού μίλησε ο Γιάννης Καλματζίδης, ο οποίος τόνισε ότι συνέχεια η ομάδα του παίζει με την… φωτιά και κινδυνεύει κάποια στιγμή να… καεί. Τι δήλωσαν οι Ντίμα Φιλίποφ, Δημήτρης Τζούριτς, Ανδρέας Φράγκος και Αντρέας Ανδρεάδης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Γιάννης Καλμαζίδης: «Είναι τελείως διαφορετικό αυτό με το προηγούμενο παιχνίδι. Στο προηγούμενο το φοβήθηκα λίγο το παιχνίδι. Τώρα όχι ότι δεν το φοβήθηκα, αλλά ήμουν πιο σίγουρος. Παίζουμε με την φωτιά και κάποια στιγμή μπορεί να καούμε. 0-0 θα πω στα απιδιά για το επόμενο ματς, αφού κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό».
Ντίμα Φιλίποφ: «Δεν είναι τυχαίο, καθώς δεν γίνεται για πρώτη φορά. Πάμε στην έδρα του ΠΑΟ να κερδίσουμε για να πάμε στον τελικό».
Δημήτρης Τζούριτς: «Νόμιζα ότι ήταν τυχαίο την πρώτη φορά. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟ έπαιξε καλά, αλλά και ότι εμείς είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε πιο εύκολα το ματς. Έχουμε χάσει πολλές φορές το πρώτο σετ και το δεύτερο και το γυρνάμε. Έχουμε έναν προπονητή που ξέρει να δουλεύει με νέα παιδιά. Παίξαμε πέντε φορές και κερδίσαμε αι τις πέντε. Σίγουρα θα θέλουν πάρα πολύ τη νίκη»
Ανδρέας Φράγκος: «Δεύτερη φορά που το κάνουμε και έχει συμβεί και άλλες φορές. Υπάρχει άλλο ένα παιχνίδι να συγκεντρωθούμε για να μην χρειαστεί και άλλο».
Αντρέας Ανδρεάδης: «Το Σάββατο να τα δώσουμε όλα και να καθαρίσουμε την πρόκριση στον τελικό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Μίλαν-Αταλάντα 2-3: «Κραχ» των γηπεδούχων και κίνδυνος να χάσει το Champions League
- Όλα τα γκολ της αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League (vids)
- Πλήρες ροτέισον από τον Μαρτίνεθ, στην ήττα της Βαλένθια από τη Μπασκόνια, πριν τον «τελικό» με Παναθηναϊκό
- Ο «δρόμος» της ΑΕΚ στο Champions League – Πότε είναι οι αγώνες
- Τραυματίστηκε o Καρέτσας και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια (vid)
- Πότε θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ
- Ο Μαρτίνεθ επιβεβαίωσε ότι είναι ξεπεσμένος ελίτ και ότι ο Λανουά είναι ακατάλληλος αρχιδιαιτητής (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442