Μπαράζ συλλήψεων για την επίθεση στο σπίτι του εφέτη ανακριτή της υπόθεσης των «Πυρήνων»
Σε 13 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για την επίθεση στην κατοικία του ειδικού εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» Κωνσταντίνου Μπαλτά. Οι δράστες φώναξαν και έγραψαν συνθήματα και πέταξαν μπογιές στο σπίτι του κ. Μπαλτά το βράδυ της Δευτέρας.
Σε 13 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για την επίθεση στην κατοικία του ειδικού εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» Κωνσταντίνου Μπαλτά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, σταμάτησαν έξω από το σπίτι του κ. Μπαλτά, φώναξαν και έγραψαν συνθήματα, πέταξαν φεϊγ βολάν και μπογιές.
Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές υπόπτων για συμμετοχή στην επίθεση. Από τις προσαγωγές, οι 13 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Κίνημα της κατσαρίδας»: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες στο Δελχί μετά τα επεισόδια που άφησαν 180 τραυματίες
- Ο Έλι Οκόμπο μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε πέρσι στη Μονακό
- Λούβρο: Επαναλειτουργεί η αίθουσα που έγινε στόχος ληστείας 88 εκατ. ευρώ – Φιλοξενεί έκθεση χωρίς πολύτιμα αντικείμενα
- Η Noga Erez φτιάχνει το μέλλον της μουσικής
- Νέα αναζωπύρωση στη Μέση Ανατολή: Χτυπήθηκαν κέντρα στρατιωτικής διοίκησης στο Ιράν – Στοχοποιήθηκαν τάνκερ στα Στενά του Ορμούζ
- Λεωφορείο τυλίχτηκε στις φλόγες στο Βιετνάμ – Τουλάχιστον 7 νεκροί
- Ινδία: 24χρονος έπεσε από ύψος 12 μέτρων όταν έσπασε ο μηχανισμός ασφαλείας σε zipline
- Άσκηση: Τα μυστικά για σφιγμένους γοφούς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-MKv9gQHpICM-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442