Κλιμακωτή διακοπή των προμηθειών ορθοπεδικού υλικού στα νοσοκομεία
Σε κλιμακωτή διακοπή των προμηθειών εμφυτεύσιμου ορθοπεδικού υλικού στα νοσοκομεία της χώρας προχωρούν στο προσεχές διάστημα οι προμηθευτές, λόγω της μη καταβολής των οφειλών του Δημοσίου από τις αρχές του 2010 μέχρι και σήμερα.
Σε κλιμακωτή διακοπή των προμηθειών εμφυτεύσιμου ορθοπεδικού υλικού στα νοσοκομεία της χώρας προχωρούν στο προσεχές διάστημα οι προμηθευτές, λόγω της μη καταβολής των οφειλών του Δημοσίου από τις αρχές του 2010 μέχρι και σήμερα.
Οι προμηθευτές αναφέρουν ότι τα νοσοκομεία έχουν προχωρήσει σε εξοφλήσεις μόλις μέχρι το Φεβρουάριο του 2010, χαρακτηρίζοντας πλέον «εξαιρετικά δυσβάσταχτη» τη συναλλαγή με τα δημόσια νοσοκομεία, λόγω και της ρύθμισης περί της αναδρομικής έκπτωσης σε ήδη πωληθέντα υλικά.
Εντός των προσεχών ημερών ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προμηθευτών Εμφυτεύσιμου Ορθοπεδικού Υλικού αναμένεται να ανακοινώσει συγκεκριμένα το πλάνο ενεργειών που πρόκειται να δρομολογηθούν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Διακομματικό μήνυμα υποστήριξης σε Ελλάδα και Κύπρο στο Καπιτώλιο
- Έχει σωστό timing ο διαλογισμός;
- Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και τοπικές βροχές την Τρίτη
- Οικο-δυστοπία: Πώς Ασία και Αφρική φαντάζονται το τέλος
- Ένα emoji είναι αρκετό για να φέρει την καταστροφή (στη δουλειά)
- Αβεβαιότητα περιβάλλει τις ειρηνευτικές συνομιλίες για το Ιράν – Τα μηνύματα Τραμπ και δηλώσεις της Τεχεράνης
- Κρις Τζένερ: Η οργή για το λίφτινγκ των 100.000 δολαρίων που «υποχώρησε» πρόωρα
- Ευρώπη: Ο πληθυσμός της ΕΕ θα μειωθεί κατά 12% έως το 2100 – Ποιες χώρες θα πληγούν πλησούν περισσότερο;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442