«Υπάρχει προσέγγιση, όχι πρόταση» είπε ο Οτσόα
Ο Μεξικανός τερματοφύλακας Γκιγιέρμο Οτσόα επιβεβαίωσε με δηλώσεις του το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο Ολυμπιακός για την απόκτησή του, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από τους Ερυθρόλευκους.
Χαλιλάϊ Ανδρέας
Ο Μεξικανός τερματοφύλακας Γκιγιέρμο Οτσόα επιβεβαίωσε με δηλώσεις του το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο Ολυμπιακός για την απόκτησή του, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από τους Ερυθρόλευκους.
«Υπάρχει προσέγγιση κι έχουν γίνει συζητήσεις, αλλά μέχρι τώρα τίποτα συγκεκριμένο. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στην Αμέρικα και την εθνική ομάδα του Μεξικού.
»Είμαι συνηθισμένος στην κριτική και παραμένω ήρεμος. Όλα πάνε κι έρχονται», δήλωσε ο 26χρονος γκολκίπερ για τη κριτική που του έγινε από τον Τύπο για το γκολ που δέχτηκε με τη φανέλα της Εθνικής απέναντι στην Βενεζουέλα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
- «Η Ναϊμέγκεν συμφώνησε με τον Τάντιτς» (pic)
- «Η Μπεσίκτας ήρθε σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού»
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε τη μεταγραφή του Ντιομαντέ – Συμφωνία 100 εκατομμυρίων με τη Λειψία
- Ο Χεζόνια επέστρεψε στο NBA – Αυτό είναι το συμβόλαιο με τους Καβαλίερς
- Νόρις: «Από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου»
- Ελλάδα – Τουρκία 94-73: Επιβλητικοί οι Παίδες, νίκησαν με ανατροπή
- Τεντόγλου: «Κάτι είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά – Το τελευταίο ήταν αλματάρα» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442