Κρίσιμη ημέρα για τον Παναθηναϊκό, συνεδριάζει το Δ.Σ.
Η πολυαναμενόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβολίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έφτασε. Το απόγευμα (17:00) θα βρεθούν οι «πράσινοι» μέτοχοι με θέμα συζήτησης τα οικονομικά, ενώ δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι και η άυξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Απόντες θα είναι οι Βγενόπουλος και Ζολώτας.
Η πολυαναμενόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβολίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έφτασε. Το απόγευμα (17:00) θα βρεθούν οι «πράσινοι» μέτοχοι με θέμα συζήτησης τα οικονομικά, ενώ δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι και η άυξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.
Στο Δ.Σ. δεν θα δώσουν το «παρών» ο Ανδρέας Βγενόπουλος (έχει δηλώσει πάντως ότι συναινεί με όποια απόφαση πάρει το συμβούλιο) και ο Μιχάλης Ζολώτας.
Αντίθετα θα παρευρεθεί κανονικά ο Νικόλας Πατέρας, που θα κάνει καταγραφή των όσων συνέβησαν επί ημερών του.
Ο Δημήτρης Γόντικας θα αναλάβει να κάνει την παρουσίαση της οικονομικής κατάστασης της ΠΑΕ και αναμένεται να προτείνει και τις λύσεις που έχει μπροστά της η ομάδα (αύξηση Μ.Κ., πωλήσεις παικτών, ψαλίδισμα δαπανών).
Πέρα από τα οικονομικά, στο σημερινό Δ.Σ. θα συζητηθούν:
Η επικύρωση των συμβάσεων, η σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης, προκειμένου να οριστούν ορκωτοί λογιστές και να ανανεωθεί η σύμβαση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, αλλά και το θέμα της διαγραφής του ποδοσφαιριστή της ερασιτεχνικής ομάδας (Golden Team) Λάντου Φουσού.
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μπορεί να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά του, ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα εξηγήσει τους λόγους που θέλει να λειτουργεί πλέον ως το 29,7% και όχι ως 54,7%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Απαγόρευση εισόδου σε πολίτες 30 χωρών ετοιμάζουν οι ΗΠΑ
- Φυλακές Αγίου Στεφάνου: Κρατούμενος άρπαξε σωφρονιστικό υπάλληλο και τον απείλησε με αυτοσχέδιο μαχαίρι
- Ποιο λάθος στα ΑΤΜ μπορεί να μας κοστίσει ακριβά
- Ο Ραφίνια έβαλε τέλος στις φήμες…
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 13ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Super League: Η βαθμολογία μετά τις νίκες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (pic)

