Αισιοδοξία για την αδειοδότηση στην ΑΕΚ μετά τα 2 εκατ. ευρώ που έβαλε ο Παππάς
Το ποσό των 2 εκατ. ευρώ έδωσε ο Πέτρος Παππάς προκειμένου να καλυφθούν οφειλές της ΠΑΕ ΑΕΚ προς τους παίκτες, έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις λύσης στο θέμα της αδειοδότησης.
Το ποσό των 2 εκατ. ευρώ έδωσε ο Πέτρος Παππάς προκειμένου να καλυφθούν οφειλές της ΠΑΕ ΑΕΚ προς τους παίκτες, έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις λύσης στο θέμα της αδειοδότησης.
Η διαδικασία εξόφλησης έχει ήδη ξεκινήσει με τους νυν παίκτες της ΑΕΚ να έχουν το προβάδισμα, ωστόσο τα χρήματα που έδωσε ο Παππάς δεν φτάνουν για να καλυφθεί ολόκληρο το ποσό. Το θετικό για την Ένωση είναι ότι μετά τους διακανονισμούς που έγιναν με το οφειλόμενο ποσό έχει πέσει κάτω από τα 5.3 εκατ. ευρώ.
Την Τρίτη 29/03 εκτιμάται ότι θα προβεί σε αντίστοιχη κίνηση και ο Νίκος Νοτιάς. Έτσι, υπάρχει η ελπίδα ότι με το ποσό που θα στείλει ο Ελληνοαμερικανός θα εξοφληθεί ολόκληρο το ποσό και θα κλείσει οριστικά το ζήτημα.
Έτσι, μολονότι το κάλεσμα του Νίκου Νοτιά προς τους μετόχους δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις η ΑΕΚ να ξεπεράσει τον κίνδυνο έστω και την τελευταία στιγμή.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προέτρεψαν τον Ράφα Μπενίτεθ να μην δίνει σημασία στις φήμες και του ζήτησαν να αλλάξει την εικόνα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια.
Η ΚΕΔ και ο Λανουά έχουν επικεντρωθεί να βγουν χωρίς παράπονα τα πρωταθλήματα που βρίσκονται στην τελική ευθεία και αφήνουν στην άκρη την εκπαίδευση που ούτως ή άλλως θύμιζε «παπαγαλία»!
Την ποινή του αποκλεισμού για έξι αγωνιστικές στον Τζανλούκα Πρεστιάνι επέβαλε η UEFA για ομοφοβική και όχι ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους, όπως έκρινε. Οι τρεις είναι με αναστολή.