Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Απάντηση της ΟΛΜΕ στην επιστολή Διαμαντοπούλου για τις χαμένες διδακτικές ώρες
Επίθεση στην υπουργό Παιδείας σχετικά με τα όσα ανέφερε στη δική της επιστολή για την αναπλήρωση των διδακτικών ωρών στα σχολεία εξαπέλυσε η ΟΛΜΕ. Οι εκπαιδευτικοί κάνουν λόγο για απόπειρα εκφοβισμού του κλάδου, επιρρίπτοντας ευθύνες και στο υπουργείο για την απώλεια ωρών.
Επίθεση στην υπουργό Παιδείας σχετικά με τα όσα ανέφερε στη δική της επιστολή για την αναπλήρωση των διδακτικών ωρών στα σχολεία εξαπέλυσε η ΟΛΜΕ.
Οι εκπαιδευτικοί κάνουν λόγο για απόπειρα εκφοβισμού του κλάδου, επιρρίπτοντας ευθύνες και στο υπουργείο για την απώλεια ωρών.
Οι καθηγητές αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα να γίνονται κανονικά και με ουσιαστικό τρόπο τα μαθήματα στα σχολεία, αλλά, όπως τονίζουν «φέτος, αυτή η αναγκαιότητα διασαλεύτηκε από τη μεγάλη καθυστέρηση της αποστολής βιβλίων, την πίεση που ασκήθηκε από το υπουργείο να υπάρξουν υπεράριθμοι μαθητές ανά τμήμα (και 30 σε ορισμένες περιπτώσεις) και ακόμη από τα πολλά κενά εκπαιδευτικών, που προέκυψαν σε βασικές ειδικότητες για μεγάλο χρονικά διαστήματα (ιδίως στην αρχή της χρονιάς).
Επιπροσθέτως, «μέρες και εβδομάδες μαθημάτων χάθηκαν το τελευταίο διάστημα εξαιτίας των προβλημάτων που υπήρξαν στη μεταφορά των μαθητών σε πολλές περιοχές της χώρας».
Η ΟΛΜΕ υπογραμμίζει ότι οι αγώνες των εκπαιδευτικών «αποτελούν παράδειγμα και θετική παρακαταθήκη για τους μαθητές μας, αλλά και για όλη την κοινωνία, γιατί είναι αγώνες για καλύτερη δημόσια δωρεάν παιδεία για όλο το λαό».
Τέλος, χαρακτηρίζει υποκριτική την αναφορά στις απεργίες και στάσεις εργασίας του κλάδου, ως αιτίες για τις οποίες έμειναν πίσω στα μαθήματα.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου