
Τις επόμενες μέρες ανακοινώνεται το σχέδιο αξιοποίησης της περιουσίας των Ταμείων
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το σχέδιο αξιοποίησης της περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων, το οποίο δεν θα ενταχθεί στο πακέτο των 50 δισ. ευρώ, όπως είπε τη Δευτέρα ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης.
Κωστούλας Γεώργιος
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το σχέδιο αξιοποίησης της περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων, το οποίο δεν θα ενταχθεί στο πακέτο των 50 δισ. ευρώ, όπως είπε τη Δευτέρα ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Γ.Κουτρουμάνης.
«Έχουμε καταγράψει τα πάντα σε σχέση με τα περιουσιακά στοιχεία των Ταμείων», είπε σε δηλώσεις του στο ριαδιόφωνο της ΝΕΤ.
«Δεν πρέπει να περιμένουμε συμμετοχή των Ταμείων στο γενικότερο πλάνο που υπάρχει για την αξιοποίηση της περιουσίας, έτσι ώστε να καλυφθούν τα 50 δισ. ευρώ, αλλά κατά έμμεσο τρόπο και εδώ θα υπάρξει μια συμμετοχή των Ταμείων, γιατί τα Ταμεία επιχορηγούνται από το κράτος, κατά συνέπεια όσο καλύτερα αξιοποιούν την περιουσία τους, τόσο λιγότερα χρειάζονται από το κράτος».
Σε ό,τι αφορά τον ΟΠΑΔ, ο κ Κουτρουμάνης χαρακτήρισε «αδικαιολόγητη» την πρακτική των φαρμακοποιών, καθώς, όπως είπε, «οι φαρμακοποιοί και οι γιατροί γνωρίζουν ότι είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι τον προηγούμενο χρόνο, έχουμε πληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των υποχρεώσεων μας, τον Απρίλη θα έχουν πληρωθεί το 80% των υποχρεώσεων και του ΟΠΑΔ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τζωρτζάτος και Αργυρόπουλος βραβεύτηκαν ως καλύτεροι στο World Cup (vid)
- Γαλλία: Συναγερμός στο Μπορντό – Οι πύρινες φλόγες απειλούν ολόκληρη την πόλη – Σκέψεις για εκκένωσή της
- Σκουμπάκης: «’Ηταν ένας τρελός τελικός και λατρεύω την ομάδα μας» (vid)
- Ρίγη συγκίνησης στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Εθνική Πόλο (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]
- Το μυστικό πίσω από ένα από τα πιο διάσημα επιτραπέζια παιχνίδια κρύβεται σε ένα μικρό ισπανικό μπαρ
- Ποιος (και τι) να συγκριθεί μαζί σας;
- Δύο συλλήψεις για τη σχεδιαζόμενη επίθεση με χειροβομβίδα στην Αττική – Αναζητείται 27χρονος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/4257ae45-2cab-437a-995f-0bca4858a655-315x220.jpeg)








































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442