Ρεπό για την Εθνική την Κυριακή (27/03) με απόφαση Σάντος
Η... ψυχική οδύνη των παικτών της Εθνικής μετά τον τρόπο που ήρθε η αγχωτική νίκη επί της Μάλτας, αλλά και η ταλαιπωρία που υπέστη η αποστολή που επέστρεψε στην Ελλάδα στις πέντε τα ξημερώματα, ανάγκασαν τον Φερνάντο Σάντος να δώσει ρεπό.
Η… ψυχική οδύνη των παικτών της Εθνικής μετά τον τρόπο που ήρθε η αγχωτική νίκη επί της Μάλτας, αλλά και η ταλαιπωρία που υπέστη η αποστολή που επέστρεψε στην Ελλάδα στις πέντε τα ξημερώματα, ανάγκασαν τον Φερνάντο Σάντος να δώσει ρεπό.
Έτσι, οι διεθνής μας θα ξεκουραστούν την Κυριακή καθώς η προγραμματισμένη προπόνηση για το απόγευμα της Κυριακής, δεν θα γίνει.
Εξάλλου, το επόμενο ματς της Εθνικής με αντίπαλο την Πολωνία την Τρίτη είναι φιλικού χαρακτήρα και έτσι το ραντεβού των παικτών στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Θωμά ανανεώθηκε για τη Δευτέρα, όπου θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα στο «Καραϊσκάκη».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας