Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2005 η δημοτικότητα του Βλ.Πούτιν
Στο 69% έπεσε τον Μάρτιο η δημοτικότητα του Ρώσου πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν, το χαμηλότερο ποσοστό των τελευταίων πέντε ετών, σύμφωνα με δημοσκόπηση του κέντρου Levada. Μικρή πτώση και στα ποσοστά δημοτικότητας του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Η πτώση αυτή αποδίδεται στο γεγονός ότι η ποιότητα ζωής των Ρώσων δεν έχει παρουσιάσει βελτίωση.
Στελλάκη Αγγελική
Στο 69% έπεσε τον Μάρτιο η δημοτικότητα του Ρώσου πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν, το χαμηλότερο ποσοστό των τελευταίων πέντε ετών, σύμφωνα με δημοσκόπηση του κέντρου Levada. Μικρή πτώση και στα ποσοστά δημοτικότητας του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Η πτώση αυτή αποδίδεται στο γεγονός ότι η ποιότητα ζωής των Ρώσων δεν έχει παρουσιάσει βελτίωση.
Συγκεκριμένα, τον Φεβρουάριο το ποσοστό δημοτικότητας του Βλ.Πούτιν βρισκόταν στο 73%.
Πτώση σημείωσε και το ποσοστό δημοτικότητας του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Μεντβέντεφ, πέφτοντας τον Μάρτιο στο 66% από το 69% όπου βρισκόταν τον προηγούμενο μήνα.
Ο αναπληρωτής διευθυντής του Levada, Αλεξέι Γκραζντάνκιν, δήλωσε ότι το ποσοστό του Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν το χαμηλότερο από τα μέσα του 2005, ενώ του Ντμίτρι Μεντβέντεφ από τον Μάιο του 2008, όταν ανέλαβε την προεδρία.
«Είναι στο χαμηλότερο επίπεδο από τα μέσα του 2005. Το ποσοστό του Μεντβέντεφ δεν ήταν ποτέ τόσο χαμηλά» είπε.
Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διευθυντή του Levada, η πτώση των ποσοστών οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι η ποιότητα ζωής των Ρώσων δεν έχει παρουσιάσει βελτίωση.
«Τα έσοδα του κράτους από τις υψηλές τιμές του πετρελαίου αυξάνονται αλλά αυτό δεν φτάνει στον πληθυσμό» σημείωσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Eurogroup: Το «αγκάθι» του στεγαστικού στο επίκεντρο – Τα μοντέλα που θα συζητηθούν
- Ο Αταμάν συνδέεται με την Μπαρτσελόνα
- Χαλκίδα: Ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού λόγω ακύρωσης δρομολογίων – Ανακοίνωση της Hellenic Train
- Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποκαλύπτει τι θα κάνει την επομένη της λήξης του «The Late Show»
- Ρωσία – Ουκρανία: Συνεχίζονται οι εκατέρωθεν επιθέσεις – Από δύο νεκροί για κάθε πλευρά
- Κρήτη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για όπλα και ναρκωτικά
- ΟΗΕ: Ιστορικό «ναι» σε ψήφισμα για την κλιματική αλλαγή – Οι οχτώ χώρες που είπαν «όχι»
- Ο Κουτλουάι μίλησε για τον Μπαρτζώκα τον ημιτελικό με τη Φενέρ και τη διαχείριση πίεσης στο Final Four
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442