«Έγιναν σοβαρότερα επεισόδια σε άλλους αγώνες», είπε ο Ολυμπιακός
Η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα εις βάρος της πρωτόδικης απόφασης να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με μία αγωνιστική για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η αντέφεση των Ερυθρολεύκων για μείωση της ποινής για ηθικούς λόγους εκδικάστηκαν από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.
Η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα εις βάρος της πρωτόδικης απόφασης να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με μία αγωνιστική για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η αντέφεση των Ερυθρολεύκων για μείωση της ποινής για ηθικούς λόγους εκδικάστηκαν από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.
Κατά την διαδικασία, ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας του Πειραιά ανέφερε: «Το θέμα είναι ηθικής τάξεως. Η άποψη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα είναι εσφαλμένη, έχουν γίνει σοβαρότερα επεισόδια σε αγώνες του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Αρη». Στην συνέχεια ο κ. Γιαννίκος ρωτήθηκε από την έδρα πότε θέλει να βγει η απόφαση, με τον ίδιο να ζητάει «σήμερα» και ακολούθησε και η απάντηση: «… την πρώτη φορά δεν βιαζόσασταν τόσο».
Η απόφαση πιθανότατα θα βγει εντός της ημέρας. Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στο ματς με τον Εργοτέλη, αλλά σε περίπτωση που γίνει δεκτή η έφεση του κ. Αντωνακάκη και απορριφθεί αυτή των Ερυθρολεύκων, τότε ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί χωρίς κόσμο και την Καβάλα στις 3 Απριλίου. Πάντως, αν δικαιωθεί η ομάδα του Πειραιά και τα επεισόδια θεωρηθούν μεμονωμένα, δεν θα είναι υπότροπος για εκτεταμένα επεισόδια.
Εκτός εαυτού βγήκε ο Αμερικανός Τρίσταν Μπόιερ μετά από ποινή που δέχθηκε η οποία του κόστισε το παιχνίδι και την πλήρωσαν ρακέτες, πάγκοι, πόρτες και... διαιτητής.
Στο Diamond League της Σανγκάης θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση για τη θερινή περίοδο του 2026 ο Εμμανουήλ Καραλής – Αναλυτικά, το καλοκαιρινό πρόγραμμά του.
Η Μονακό έχει μείνει με ελάχιστους παίκτες διαθέσιμους μετά τους τραυματισμούς και τις απουσίες των Ντιαλό και Τάις – Ποιοι θα είναι στην… 8άδα για το Game 3 με τον Ολυμπιακό.