Ανισόρροπη και η έκθεση και αυτοί που τη συνέταξαν, απαντά ο Ερντογάν στο Ευρωκοινοβούλιο
«Δεν υπάρχει κάποια ισορροπία στην έκθεση αυτή και δεν θεωρώ ισορροπημένους και αυτούς που την συνέταξαν» δήλωσε την Πέμπτη ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ερωτηθείς σχετικά με την πρόσφατη έκθεση που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την Τουρκία.
«Δεν υπάρχει κάποια ισορροπία στην έκθεση αυτή και δεν θεωρώ ισορροπημένους και αυτούς που την συνέταξαν» δήλωσε την Πέμπτη ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ερωτηθείς σχετικά με την πρόσφατη έκθεση που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την Τουρκία.
Σε ερώτηση εάν προτίθεται η Τουρκία να κάνει κάποια βήματα στα σημεία, στα οποία επικρίνεται από το Κοινοβούλιο, όπως η ελευθερία του Τύπου, ο Ερντογάν είπε: «Την έκθεση έχουν συντάξει κάποιοι που δεν γνωρίζουν καθόλου την Τουρκία. Θεωρώ ότι συντάχθηκε κατά παραγγελία».
Όσο για το αν τίθεται θέμα λήψης μέτρων, είπε: «Δεν τίθεται θέμα μέτρων. Αυτοί έχουν ως καθήκον να συντάσσουν εκθέσεις και εμείς να κάνουμε το δικό μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συρία: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου διορισμένου κοινοβουλίου
- Κουφονήσια: Συνέλαβαν τον κυβερνήτη πλωτού αναψυκτηρίου
- Πετρέλαιο: Αλμα των τιμών εν μέσω των συνεχιζόμενων εχθροπραξιών ανάμεσα στο Ιράν και τις ΗΠΑ
- Ιράν: Τα πλήγματα των ΗΠΑ «εκμηδένισαν» τις διπλωματικές προσπάθειες των τελευταίων μηνών
- Ισπανία: Στους 13 οι νεκροί από την πυρκαγιά στην Αλμερία – Βρετανίδα υπέκυψε στο νοσοκομείο
- Ποιοι ξαναγράφουν το βιβλίο της πολυτέλειας
- Ιράν: Νέα σειρά βομβαρδισμών εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Άργος: Η μαγνητική τομογραφία του 20χρονου δείχνει τη μοιραία σφαίρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442