Επέστρεψαν στις προπονήσεις Νίνης, Μπουμσόνγκ
Σωτήρης Νίνης και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή.
Χαλιλάϊ Ανδρέας
Σωτήρης Νίνης και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή.
Ο Ελληνας μέσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στον δεξιό αστράγαλο, ενώ ο Γάλλος αμυντικός τις στομαχικές διαταραχές και θέτουν υποψηφιότητα για την ενδεκάδα.
Ετσι η μοναδική απουσία θα είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο που είναι τιμωρημένος. Ο Αργεντινός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό αστράγαλο, ενώ ατομικό έκανε ο Καρνέζης και ο Πλεσί δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442