«Δώρο» η κλήση στην Εθνική Αλγερίας για τον Τζιμπούρ
Στην Εθνική Αλγερίας κλήθηκε ο Ράφικ Τζιμπούρο, ο οποίος σήμερα Τρίτη γιορτάζει τα 27α γενέθλιά του και έλαβε από την Ομοσπονδία της χώρας του το καλύτερο δώρο. Η κλήση του επιθετικού του Ολυμπιακού αφορά τον αγώνα της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, Αλγερία - Μαρόκο, ο οποίος θα γίνει στις 27 Μαρτίου στο Αλγέρι.
Στην Εθνική Αλγερίας κλήθηκε ο Ράφικ Τζιμπούρο, ο οποίος σήμερα Τρίτη γιορτάζει τα 27α γενέθλιά του και έλαβε από την Ομοσπονδία της χώρας του το καλύτερο δώρο. Η κλήση του επιθετικού του Ολυμπιακού αφορά τον αγώνα της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, Αλγερία – Μαρόκο, ο οποίος θα γίνει στις 27 Μαρτίου στο Αλγέρι.
Το σχετικό Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρει:
«Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αλγερίας ενημέρωσε σήμερα την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την κλήση του ποδοσφαιριστή της Ραφίκ Τζιμπούρ στην Εθνική ομάδα της χώρας της. Η κλήση αφορά τον αγώνα της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, Αλγερία – Μαρόκο, ο οποίος θα γίνει στις 27 Μαρτίου στο Αλγέρι».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
LIVE: Ατρόμητος – ΑΕΛ Novibet. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατρόμητος – ΑΕΛ Novibet για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.
Με μόλις οκτώ παίκτες θα παραταχθεί η Μονακό στο ΟΑΚΑ για το νοκ-άουτ παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των play in της Euroleague (21/4, 21:00).