Με πολλές ρεζέρβες θα αναγκαστεί να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα, λίγες μόλις ημέρες μετά τον ημιτελικό του Κυπέλλου, αφού στο απουσιολόγιο του Χάβου υπάρχουν τέσσερα ονόματα βασικών. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Λίνο, Ίβιτς, Γκαρσία, αλλά και ο ανέτοιμος Βιεϊρίνια.
Με πολλές ρεζέρβες θα αναγκαστεί να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα, λίγες μόλις ημέρες μετά τον ημιτελικό του Κυπέλλου, αφού στο απουσιολόγιο του Χάβου υπάρχουν τέσσερα ονόματα βασικών.
Ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Χαλκιά, Φωτάκη, Βιτόλο, αλλά και τους Σακελλαρίου, Γεωργίου.
Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Λίνο, Ίβιτς, Γκαρσία, με τους δύο πρώτους να έχουν δει την κόκκινη κάρτα στο ματς Κυπέλλου κόντρα στον έτερο «Δικέφαλο» και τον Ουρουγουανό μέσο να εκτίει ποινή κίτρινων καρτών.
Επίσης, ο Χάβος στερείται των υπηρεσιών του τραυματία Βιεϊρίνια, όπως και των Σαβίνι, Φιλομένο. Ωστόσο, στην 20άδα βρίσκεται και ο νεαρός Μωυσιάδης.
Αναλυτικά η αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Γεωργίου, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Μωυσιάδης, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Ετό, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βιτόλο.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.