Ο Ραούλ έβγαλε το… εισιτήριο για τη Σάλκε μέσα στο Μόναχο
Με γκολ του Ραούλ στο 15' η Σάλκε νίκησε 1-0 την Μπάγερν στο Μόναχο και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, όπου θα αντιμετωπίσει την Ντούισμπουργκ στις 21 Μαϊου στο Βερολίνο. Οι Βαυαροί δεν κατάφεραν να σκοράρουν, καθώς έπεσαν σε ένα εκπληκτικό Νόιερ.
Με γκολ του Ραούλ στο 15′ η Σάλκε νίκησε 1-0 την Μπάγερν στο Μόναχο και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, όπου θα αντιμετωπίσει την Ντούισμπουργκ στις 21 Μαϊου στο Βερολίνο. Οι Βαυαροί δεν κατάφεραν να σκοράρουν, καθώς έπεσαν σε ένα εκπληκτικό Νόιερ.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Μπάγερν Μονάχου (Λουίς Φαν Γκάαλ): Λαμ, Τίμοστσουκ (59′ Κρόος), Μπρένο, Λουίς Γκουστάβο (82′ Βαν Μπούιτεν), Σβαϊνστάιγκερ, Πράνιτς, Ρόμπεν, Μίλερ (77′ Κλόζε), Ριμπερί, Γκόμεζ.
Σάλκε (Φέλιξ Μάγκατ): Νόιερ, Ουτσίντα, Μέτσελντερ, Χέβεντες, Σαρπέι (82′ Σμιτς), Κλούγκε, Μάτιπ, Ανάν (89′ Παπαδόπουλος), Φαρφάν, Ραούλ, Χουράδο (61′ Ντράξλερ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Αργεντινή θα φορέσει στον ημιτελικό τη φανέλα του ιστορικού αγώνα με την Αγγλία το 1986 (vid)
- Τι είπε ο προπονητής των Καβαλίερς για το μέλλον του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Λάτσιο για Χάμες Ροντρίγκες μετά τις καλές εμφανίσεις στο Μουντιάλ
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442