Στις 8 Μαρτίου η τριήμερη επίσημη επίσκεψη του Τούρκου ΥΠΕΞ στην Αθήνα
Ο υπουργός των Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου θα πραγματοποιήσει τριήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα στις 8 Μαρτίου, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ Γρηγόρης Δελαβέκουρας.
Ο υπουργός των Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου θα πραγματοποιήσει τριήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα στις 8 Μαρτίου, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ Γρηγόρης Δελαβέκουρας.
Στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο ίδιος αναφέρθηκε και στο συλλαλητήριο που έλαβε χώρα στα Κατεχόμενα.
«Ο κατοχικός στρατός και οι έποικοι δημιουργούν μια τεράστια πίεση στους τουρκοκύπριους παρεμποδίζοντας τη λύση και δυσκολεύοντας το μέλλον τους» σημείωσε.
Ο κ. Δελαβέκουρας υπογράμμισε ότι το σχετικό μήνυμα πρέπει να το λάβει η Τουρκία, «η οποία καλείται να αναλάβει τις ευθύνες της, να διευκολύνει την πρόοδο και να παραμερίσει τα εμπόδια που δεν επιτρέπουν στο σύνολο του Κυπριακού λαού να απολαμβάνει τα οφέλη από την ένταξη της χώρας στην ΕΕ».
Ακόμη τόνισε ότι οι θέσεις του Ντ. Έρογλου «απηχούν το παρελθόν» και είναι ανασταλτικές στην προσπάθεια προόδου.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων