Ο Ζούρος εκλεκτός της Ομοσπονδίας για την Εθνική μπάσκετ
Συνάντηση με τους ανθρώπους της ΕΟΚ για το ενδεχόμενο να αναλάβει τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος αναμένεται να έχει τις επόμενες ημέρες ο Ηλίας Ζούρος, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα με αφορμή τον αυριανό (Πέμπτη) αγώνα της Ζαλγκίρις Κάουνας με τον Ολυμπιακός στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης του «TOP 16» της Ευρωλίγκας. Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται ότι είναι ο εκλεκτός της Ομοσπονδίας για τη θέση που έχει μείνει κενή μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Γιόνας Καζλάουσκας.
Συνάντηση με τους ανθρώπους της ΕΟΚ για το ενδεχόμενο να αναλάβει τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος αναμένεται να έχει τις επόμενες ημέρες ο Ηλίας Ζούρος, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα με αφορμή τον αυριανό (Πέμπτη) αγώνα της Ζαλγκίρις Κάουνας με τον Ολυμπιακός στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης του «TOP 16» της Ευρωλίγκας.
Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται ότι είναι ο εκλεκτός της Ομοσπονδίας για τη θέση που έχει μείνει κενή μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Γιόνας Καζλάουσκας.
Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουν οι δύο πλευρές, με το θέμα να φαίνεται ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της σημερινής (2/3) συνέντευξης Τύπου, του Γιώργου Βασιλακόπουλου, ο τελευταίος απάντησε σε ερώτηση για το αν θα έχει η Εθνική σύντομα προπονητή: «Μπορεί», ενώ για τον απερχόμενο ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιόνας Καζλάουσκας είπε:
«Ο κύριος Καζλάουσκας ήταν πραγματικός κύριος», ενώ κατέληξε χαριτολογώντας απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους «… όμως τον φάγατε κι αυτόν».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.