Νέες στάσεις εργασίας στα μπλε λεωφορεία την Τετάρτη και την Παρασκευή
Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία. Εν τω μεταξύ, το ενδιαφέρον των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς στρέφεται στη γενική συνέλευση της ΕΘΕΛ που πραγματοποιείται το πρωί της Τρίτης για την αντικατάσταση του στελέχους της ΠΑΣΚΕ, Ν.Κουλουμπαρίτση που παραιτήθηκε από την γραμματεία του Σωματείου Οδηγών του ΟΑΣΑ.
Μαργαρίτη Κυριακή
Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία. Εν τω μεταξύ, το ενδιαφέρον των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς στρέφεται στη γενική συνέλευση της ΕΘΕΛ που πραγματοποιείται το πρωί της Τρίτης για την αντικατάσταση του στελέχους της ΠΑΣΚΕ, Ν.Κουλουμπαρίτση που παραιτήθηκε από την γραμματεία του Σωματείου Οδηγών του ΟΑΣΑ.
Ο παραιτηθείς πλέον πρόεδρος του Συνδικάτου Οδηγών της ΕΘΕΛ, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 είπε: «Κάποιοι θεώρησαν ότι δεν θα έπρεπε να είμαι γραμματέας της ΠΑΣΚΕ, γιατί χάλασα τα σχέδιά τους. Δεν μου πέρασε από το μυαλό να κάνω κυβερνητικό συνδικαλισμό, ούτε να δεχτώ χειραγώγηση και αυτό πληρώνω».
Ο κ.Κουλουμπαρίτσης τόνισε ότι ο αγώνας των εργαζομένων δεν πρέπει να πάψει, καθώς ο νόμος δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα, αντί να λύνει. «Ωστόσο, οι αγώνες πρέπει να έχουν στοχευμένες δράσεις».
Τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 16.30 το απόγευμα την Τετάρτη και Παρασκευή.
Την επόμενη εβδομάδα, τα μπλε λεωφορεία θα ακινητοποιηθούν τις ίδιες ημέρες και ώρες.
Τη Δευτέρα 14 Μαρτίου, οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν και γενική συνέλευση από τις 11.00 έως 17.00 το απόγευμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα Υόρκη: Οκτώ τραυματίες από πυροβολισμούς στο Μπρούκλιν – Τέσσερα παιδιά ανάμεσά τους
- Blind boxes: Είναι τα «κουτιά-έκπληξη» αθώα παιχνίδια ή μήπως είναι τζόγος για παιδιά
- Πέγκυ Ζήνα: Τι κράτησε από τις συνεργασίες της με Σφακιανάκη, Μητροπάνο και Μαρινέλλα
- Σεισμός «ταρακούνησε» την Κάρπαθο
- Ολυμπιακός: Η Βαλένθια αποχαιρέτησε τον Μοντέρο – Τι απομένει για να πιάσει Λιμάνι
- Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 74χρονης που χάθηκε στη Βιάννο
- Θεσσαλονίκη: Οδηγός προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε οχήματα και παρέσυρε πεζούς- Συνελήφθη 22χρονος
- Στο κλαμπ Danceteria της Νέας Υόρκης των 80s η Sade ήταν μπαργούμαν και οι Beastie Boys σκούπιζαν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442