Τετάρτη 27 Μαϊου 2026
weather-icon 27o
Πωλήσεις ρεκόρ προβλέπει η Audi για το πρώτο τρίμηνο του 2011

Πωλήσεις ρεκόρ προβλέπει η Audi για το πρώτο τρίμηνο του 2011

Τις υψηλότερες πωλήσεις που έχει καταγράψει ποτέ κατά το διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου αναμένει η Audi που όμως αναζητά πάτημα για να κατακτήσει την αμερικανική αγορά μέσω της τοπικής παραγωγής αυτοκινήτων.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Σε πρωτόγνωρο επίπεδο θα φτάσουν οι πωλήσεις της Audi το διάστημα από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2011, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής πωλήσεων της γερμανικής φίρμας, Peter Schwarzenbauer από την έκθεση της Γενεύης.

“To πρώτο τρίμηνο του 2011 θα καταγράψουμε πωλήσεις υψηλότερες σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχο διάστημα”, δήλωσε χαρακτηριστικά το στέλεχος της Audi.

Όσον αφορά τη γενικότερη επίδοση της φίρμας για το 2011, το βλέμμα των στελεχών της είναι στραμμένο στις ΗΠΑ, όπου προσβλέπει σε αύξηση δέκα ποσοστιαίων μονάδων των πωλήσεων της.

Ο λόγος είναι να φτάσει σε ένα επίπεδο μεγεθών που, όπως δήλωσε ο Peter Schwarzenbauer, “η παραγωγή αυτοκινήτων στις ΗΠΑ να αρχίζει να αποτελεί μια ενδιαφέρουσα προοπτική”

auto.in.gr

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 27 Μαϊου 2026
Cookies