Η J&P-Αβαξ ανακοινώνει ότι απέκτησε συμμετοχή 15% στη ΜΟΡΕΑΣ ΑΕ (Εταιρεία Παραχώρησης του Αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και Κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη), και αντιστοίχως και στην κοινοπραξία των εταιρειών που έχουν αναλάβει την κατασκευή του εν λόγω αυτοκινητοδρόμου, έναντι συνολικού τιμήματος 25,6 εκατ. ευρώ. Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
Η J&P-Αβαξ ανακοινώνει ότι απέκτησε συμμετοχή 15% στη ΜΟΡΕΑΣ ΑΕ (Εταιρεία Παραχώρησης του Αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και Κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη), και αντιστοίχως και στην κοινοπραξία των εταιρειών που έχουν αναλάβει την κατασκευή του εν λόγω αυτοκινητοδρόμου, έναντι συνολικού τιμήματος 25,6 εκατ. ευρώ.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»