Θυμήθηκε τα… παλιά η ΑΕΚ και 3-0 σετ τον Ηρακλή Κηφισιάς
Η ΑΕΚ έκανε σεφτέ, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της στη Β' φάση της Α1 γυναικών καθώς επιβλήθηκε του Ηρακλή Κηφισιάς με 3-0 σετ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Η «Ένωση» έφτασε σε μια άνετη νίκη και θύμισε λίγο από την ομάδα της πρώτης πράξης του πρωταθλήματος.
Η ΑΕΚ έκανε σεφτέ, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της στη Β’ φάση της Α1 γυναικών καθώς επιβλήθηκε του Ηρακλή Κηφισιάς με 3-0 σετ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Η «Ένωση» έφτασε σε μια άνετη νίκη και θύμισε λίγο από την ομάδα της πρώτης πράξης του πρωταθλήματος.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.