Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Διπλή υποβάθμιση της αξιολόγησης της Κύπρου από την Moody’s
Στην υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της Κύπρου από «Aa3» σε «Α2» προχώρησε σήμερα, Πέμπτης, ο οίκος Moody’s. Ο οίκος αξιολόγησης είχε προειδοποιήσει στις 13 Ιανουαρίου για πιθανότητα υποβάθμισης της Κύπρου κατά περισσότερο από μία βαθμίδα. Ο οίκος προχώρησε στην αναθεώρηση εκτιμώντας ότι τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση δεν επιλύουν τα διαρθρωτικά δημοσιονομικά προβλήματα της χώρας και εκφράζει προβληματισμό για την απότομη διόγκωση του δημοσίου χρέους και για την έκθεση των τραπεζών στην Ελλάδα.
Στην υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της Κύπρου από «Aa3» σε «Α2» προχώρησε σήμερα, Πέμπτη, ο οίκος Moody’s, διατηρώντας τις προοπτικές σταθερές.
Ο οίκος αξιολόγησης είχε προειδοποιήσει στις 13 Ιανουαρίου για πιθανότητα υποβάθμισης της Κύπρου κατά περισσότερο από μία βαθμίδα, το οποίο και τελικώς έπραξε. Ο οίκος προχώρησε σε αναθεώρηση των ratings των κυπριακών ομολόγων, εκτιμώντας ότι τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση δεν επιλύουν τα διαρθρωτικά δημοσιονομικά προβλήματα της χώρας και εκφράζει προβληματισμό για την απότομη διόγκωση του δημοσίου χρέους και για την έκθεση των τραπεζών στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με την Moody’s οι σοβαρές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην Κύπρο προκάλεσαν επιδείνωση των δημόσιων οικονομικών που μπορεί να αποδειχθεί πολύ δύσκολο να αναστραφούν. Μάλιστα, παρά το ότι τα τρέχοντα επίπεδα δημόσιου χρέους στην Κύπρο είναι πολύ χαμηλότερα από ότι σε αρκετές χώρες της Ευρωζώνης, ο οίκος επισημαίνει ότι το χρέος έχει αυξηθεί πολύ γρήγορα αναμένοντας περαιτέρω αύξηση τα επόμενα χρόνια.
Η προηγούμενη αλλαγή στα ratings της Κύπρου από τον οίκο Moody’s έγινε στις 3 Ιανουαρίου 2008 που ακολούθησε την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωζώνη. Ο οίκος είχε αναβαθμίσει τα ratings των ομολόγων σε εγχώριο και ξένο συνάλλαγμα σε Aa3 με σταθερές προοπτικές, από Α1.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!