Με απόλυτη επιτυχία χειρουργήθηκε στο δεξί γόνατό του το πρωί της Τρίτης ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο 26χρονος άσος των Ερυθρολεύκων υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στις 4 Φεβρουαρίου και σύμφωνα με τους γιατρούς θα επιστρέψει στη δράση έπειτα από αποθεραπεία 6-9 μηνών.
Με απόλυτη επιτυχία χειρουργήθηκε στο δεξί γόνατό του το πρωί της Τρίτης ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού Παναγιώτης Βασιλόπουλος.
Ο 26χρονος άσος των Ερυθρολεύκων υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στις 4 Φεβρουαρίου και σύμφωνα με τους γιατρούς θα επιστρέψει στη δράση έπειτα από αποθεραπεία 6-9 μηνών.
Ο παίκτης των Ερυθρόλευκων χειρουργήθηκε από τον Λάκη Νικολάου και αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Τετάρτη. Στο πλευρό του Βασιλόπουλου βρέθηκαν μέλη της Ερυθρόλευκης ομάδας και συμπαίκτες του που τον επισκέφθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο.
Εκτός εαυτού βγήκε ο Αμερικανός Τρίσταν Μπόιερ μετά από ποινή που δέχθηκε η οποία του κόστισε το παιχνίδι και την πλήρωσαν ρακέτες, πάγκοι, πόρτες και... διαιτητής.
Στο Diamond League της Σανγκάης θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση για τη θερινή περίοδο του 2026 ο Εμμανουήλ Καραλής – Αναλυτικά, το καλοκαιρινό πρόγραμμά του.
Η Μονακό έχει μείνει με ελάχιστους παίκτες διαθέσιμους μετά τους τραυματισμούς και τις απουσίες των Ντιαλό και Τάις – Ποιοι θα είναι στην… 8άδα για το Game 3 με τον Ολυμπιακό.
Για τον ρόλο των γονιών του στην επαγγελματική του καριέρα, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος δήλωσε πως αισθάνεται πιο ελεύθερος με την εμπλοκή τους σε αυτή.