Εξακολουθεί να αισιοδοξεί ο Χάβος, μικρό… καλάθι κρατάει ο Σλούτσκι
Μπορεί ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ μέσα στην Τούμπα, όμως ο Μάκης Χάβος εξακολουθεί να ελπίζει στην πρόκριση και λέει χαρακτηριστικά: «Υπάρχει ακόμη ένα ημίχρονο. Σε όποιο γήπεδο και αν παίζει ο ΠΑΟΚ, αγωνίζεται για να κερδίζει». Παρά τη νίκη της ΤΣΣΚΑ μέσα στη Θεσσαλονίκη, ο Λέονιτν Σλούτσκι δεν θεωρεί την ομάδα του ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση και της δίνει ποσοστά 55-45 να πάρει το εισιτήριο για τους «16».
Μπορεί ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ μέσα στην Τούμπα, όμως ο Μάκης Χάβος εξακολουθεί να ελπίζει στην πρόκριση και λέει χαρακτηριστικά: «Υπάρχει ακόμη ένα ημίχρονο. Σε όποιο γήπεδο και αν παίζει ο ΠΑΟΚ, αγωνίζεται για να κερδίζει».
Ειδικότερα ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε:
«Ξεκινήσαμε καλά. Ελέγχαμε τον ρυθμό στα πρώτα 25 λεπτά. Ήμασταν επιβλητικοί, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Σε μία ανύποπτη φάση η ΤΣΣΚΑ σκόραρε. Από εκείνο το σημείο οι αντίπαλοι ανέβηκαν και εμείς πέσαμε ψυχολογικά. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μια καλή ευκαιρία με τον Ελ Ζαρ, αλλά δυστυχώς δεν σκοράραμε. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ απόψε, πιστεύω να το είδατε. Τίποτα δεν τέλειωσε, υπάρχει ακόμη ένα ημίχρονο. Σε όποιο γήπεδο και αν παίζει ο ΠΑΟΚ παίζει για να κερδίζει. Όπως ξέρετε μας αρέσουν τα δύσκολα».
Για την αρχική ενδεκάδα είπε:
«Μετά το παιχνίδι όλοι έχουν την άποψή τους. Εγώ θεώρησα ότι αυτή η ομάδα έπρεπε να ξεκινήσει».
Για τη χρησιμοποίηση του Βιτόλο:
«Στο Ζάγκρεμπ ήταν με σπασμένο μηνίσκο και σήμερα το πόδι του ήταν υγιές. Ένας παίκτης με την εμπειρία του Βιτόλο έπρεπε να παίξει κόντρα στην ΤΣΣΚΑ».
Για την αντικατάσταση του Χαλκιά:
«Ο Χαλκιάς προπονήθηκε την Τρίτη. Είχαμε το ΟΚ από τον παίκτη και τον γιατρό για να αγωνιστεί. Στο ημίχρονο ο παίκτης ζήτησε αλλαγή»
Σλούτσκι: «55-45 υπέρ μας»
Παρά τη νίκη της ΤΣΣΚΑ μέσα στη Θεσσαλονίκη, ο Λέονιτν Σλούτσκι δεν θεωρεί την ομάδα του ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση και της δίνει ποσοστά 55-45 να πάρει το εισιτήριο για τους «16».
Ειδικότερα, ο Ρώσος τεχνικός είπε:
«Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα με δεδομένο ότι μας έλειπαν αγώνες και έπρεπε να αγωνιστούμε σε ένα βαρύ και δύσκολο παιχνίδι».
Αναφορικά με την επιλογή των παικτών που έκανε, απάντησε:
«Η επιλογή δεν ήταν μεγάλο πρόβλημα, γιατί δεν είχαμε απουσίες της τελευταίας στιγμής. Η ενδεκάδα που έπαιξε είχε δοκιμαστεί και στους αγώνες προετοιμασίας».
Τέλος, σχετικά με τις πιθανότητες πρόκρισης, τόνισε:
«Νομίζω ότι είναι 55-45 υπέρ της ΤΣΣΚΑ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Ο Ντικ Βαν Ντάικ πλησιάζει τα 100 και πιστεύει ότι βρίσκεται εν ζωή επειδή «έκοψε το αλκοόλ και τα τσιγάρα»
- LIVE: ΠΑΟΚ – Άρης
- Ράπισμα Χαρίτση στην κυβέρνηση: «ΜΑΤ για σας – ΟΠΕΚΕΠΕ-bet για μας», «σκάνδαλο Δημοκρατίας» οι υποκλοπές
- Άρης: Με τέσσερις αλλαγές και βασικό τον Μορόν η 11άδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
- Ζάκυνθος: Επιτροπή θα αποφασίσει αν θα θανατωθεί το πίτμπουλ που σκότωσε το παιδί – Ελεύθεροι οι γονείς του μικρού Λίο
- ΠΑΟΚ: Με Ιβανούσετς η 11άδα κόντρα στον Άρη, στον πάγκο ο Κωνσταντέλιας


