Ο Χαβίτο αισθάνεται αβοήθητος και σε αγωνιστική απραξία
Αρκετή ακόμη υπομονή θα χρειαστεί να κάνει ο Φρανίσκο Χαβίτο, μέχρι το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λα Κορούνια. Ο ισπανός άσος δεν έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής στην primera division, καθώς λείπουν κάποια έγγραφα ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.
Αρκετή ακόμη υπομονή θα χρειαστεί να κάνει ο Φρανίσκο Χαβίτο, μέχρι το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λα Κορούνια.
Ο ισπανός άσος δεν έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής στην primera division, καθώς λείπουν κάποια έγγραφα ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.
Όπως έγινε γνωστό, ο Αρης καθυστέρησε να στείλει ορισμένα έγγραφα του παίκτη, τον οποίο παραχώρησε δανεικό από τους ισπανούς, καθώς περίμενε πρώτα να εισπράξει κάποια χρήματα από τους ισπανούς. Ετσι, ο Χαβίτο, ενώ προπονείται κανονικά με την Ντέπορ, δεν έχει αποκτήσει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής.
Θα χάσει μάλιστα και το ματς της Κυριακής με την Αλμερία.
Για όλο αυτό το μπλέξιμο ο ίδιος ο παίκτης τόνισε: «Ανησυχώ γιατί ήρθα με την επιθυμία να αγωνιστώ και το πράγμα καθυστερεί πολύ. Μου είπαν να κάνω υπομονή και να μην ανησυχώ. Μίλησα με τους ανθρώπους του Άρη και είπαν ότι έστειλαν τα απαιτούμενα έγγραφα. Αυτό που ξέρω είναι πως καθυστέρησαν να τα στείλουν γιατί περίμεναν πρώτα να εισπράξουν μία δόση χρημάτων και αυτή κατατέθηκε μετά την προθεσμία».
Οσο για το πως νιώθει στη νέα του ομάδα: «Αισθάνομαι καλά εδώ, έχω προσαρμοστεί, αλλά το να αγωνίζεσαι είναι κάτι διαφορετικό. Αισθάνομαι αβοήθητος γιατί δεν μπορώ να κάνω κάτι. Θέλω να αγωνιστώ και δεν μπορώ. Απλώς περιμένω και ελπίζω να λυθεί το θέμα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Συνάντηση αστέρων: Ο Μέσι έκανε δώρο τη φανέλα του στον Μπάτζιο (pic)
- Πώς αντέδρασε ο προπονητής της Νορβηγίας για τη spider-cam: «Η μπάλα πέφτει ευθεία από τον ουρανό» (vid)
- Η FIFA πήρε θέση για το γκολ της Αγγλίας και την spider-cam: «Ο αισθητήρας δεν κατέγραψε κάποια επαφή»
- Ο ΠΑΟΚ δίνει 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για Τολιόπουλο – Το «χρυσό» συμβόλαιο στον Έλληνα γκαρντ
- Έδωσε το σύνθημα ο Λαουτάρο: «Άλλο ένα βήμα, η Αργεντινή έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη» (pics)
- Ο Μέσι έγινε έξαλλος με τον διαιτητή Πινέιρο: «Να μου μιλάς με σεβασμό, όπως εγώ» (vid)
- «Η Ντουμπάι έχει καταθέσει πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Σενγκέλια»
- Μέσι μετά την πρόκριση: «Υποφέραμε ξανά, αλλά αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να πιστεύει»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442