Πέμπτη 07 Μαϊου 2026
weather-icon 21o
in.gr

Την παραίτηση του γγ Λιμένων ζήτησε ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων

Την παραίτηση του γενικού γραμματέα Λιμένων Γιώργου Βλάχου, ζήτησε το απόγευμα της Τετάρτης ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Γιάννης Διαμαντίδης.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Την παραίτηση του γενικού γραμματέα Λιμένων Γιώργου Βλάχου, ζήτησε το απόγευμα της Τετάρτης ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Γιάννης Διαμαντίδης.

Ο υπουργός δήλωσε ότι δεν μπορεί να συνεργασθεί με το γενικό γραμματέα, αρμόδιο για τη λιμενική πολιτική, λόγω διαφωνιών τους σε πολλά θέματα.

Αργά το απόγευμα έγινε γνωστό ότι ο κ. Διαμαντίδης υπέγραψε σχετική απόφαση και την απέστειλε στον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός γραμματέας αρνείται να παραιτηθεί και δηλώνει ότι έχει περάσει από την ανοιχτή διαδικασία opengov.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 07 Μαϊου 2026
Cookies