
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στα μέσα μεταφοράς και την ερχόμενη εβδομάδα
Ταλαιπωρίας συνέχεια για το επιβατικό κοινό, καθώς οι κινητοποιήσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα. Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, πιθανώς την Τρίτη και σε πεντάωρη στάση εργασίας την επομένη.
Ταλαιπωρίας συνέχεια για το επιβατικό κοινό, καθώς οι κινητοποιήσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα.
Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, πιθανώς την Τρίτη και σε πεντάωρη στάση εργασίας 11 το πρωί με 4 το απόγευμα την επομένη, προκειμένου να κάνουν γενική συνέλευση και να αποφασίσουν για την περαιτέρω πορεία τους.
Ανάλογη στάση αναμένεται να ακολουθήσουν και οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα, αν και πρόεδρος των εργαζομένων στους ΗΣΑΠ Νίκος Σιαπάτας δήλωσε ότι αποφάσεις θα ληφθούν σήμερα, Σάββατο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Επανάσταση των φλαμίνγκο»: Βίαιη καταστολή σε διαδηλώσεις ενάντια στο θέρετρο του Κούσνερ στην Αλβανία
- Φιλίπ Πεταίν: Στις προσταγές μιας ζηλόφθονης Μοίρας
- Δημιουργική λογιστική στις απελάσεις από το υπουργείο Μετανάστευσης
- Κουτσούμπας από Ασπρόπυργο: Μάτι, «Βιολάντα», Τέμπη, Ασπρόπυργος είναι όλα κρατικά και εργοδοτικά εγκλήματα
- Από γεωργικές εργασίες ξεκίνησε η φωτιά στο Δερβένι Θεσσαλονίκης – Συνελήφθη ένας άνδρας
- Τέμπη: Τριάμισι χρόνια μετά τα Τέμπη και το «αυτόματο φρένο» στα τρένα δεν λειτουργεί – Κυνική παραδοχή στη Βουλή


