Την ανάγκη ενίσχυσης της σταθερότητας του τραπεζικού συστήματος τόνισε ο Αντ.Σαμαράς
Την αναγκαιότητα ενίσχυσης της σταθερότητας του τραπεζικού συστήματος και της ρευστότητας της ελληνικής οικονομίας, επανέλαβε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, κατά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
Την αναγκαιότητα ενίσχυσης της σταθερότητας του τραπεζικού συστήματος και της ρευστότητας της ελληνικής οικονομίας, επανέλαβε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, κατά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα συμπεράσματα των πρόσφατων συναντήσεων του προέδρου της Ν.Δ. με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλοντ Τρισέ και τον Πρόεδρο του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αναπληρωτής υπεύθυνος του τομέα Οικονομίας Χρήστος Σταϊκούρας, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, ο διευθυντής του Γραφείου Προέδρου, καθηγητής Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και ο σύμβουλος του Προέδρου, καθηγητής Ιωάννης Μουρμούρας.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων