Φιλική ισοπαλία των Ελπίδων με τη Γερμανία
Σε διεθνή φιλικό αγώνα, που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, η εθνική ομάδα Ελπίδων αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με το αντίστοιχο συγκρότημα της Γερμανίας. Η ελληνική ομάδα στάθηκε πολύ καλά απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο και θα μπορούσε να έχει σκοράρει στο 6ο λεπτό με τον Λαγό, το σουτ του οποίου έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Σε διεθνή φιλικό αγώνα, που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, η εθνική ομάδα Ελπίδων αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με το αντίστοιχο συγκρότημα της Γερμανίας. Η ελληνική ομάδα στάθηκε πολύ καλά απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο και θα μπορούσε να έχει σκοράρει στο 6ο λεπτό με τον Λαγό, το σουτ του οποίου έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Να σημειωθεί ο τραυματισμός του Κάτσικα ύστερα από μόλις τέσσερα λεπτά παρουσίας του Έλληνα κεντρικού αμυντικού στην αναμέτρηση, καθώς είχε αντικαταστήσει στο ημίχρονο τον Μανωλά.
Στο πρώτο ημίχρονο η ελληνική ομάδα ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ, σε δύο περιπτώσεις: στο 2ο λεπτό ο Καραγκούνης πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά γλίστρησε κι έχασε μεγάλη ευκαιρία, ενώ στο 6ο λεπτό το σουτ του Λαγού έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και από εκεί κόρνερ, καθώς την είχε βρει ο Τραπ.
Στο 40′ το λάθος του Αργυρόπουλου έδωσε την ευκαιρία στον Τοσούν να σουτάρει, αλλά άστοχα, ενώ στο 42′ το αριστερό βολέ του Γιάννου έστειλε τη μπάλα στα χέρια του Τραπ.
Οι πολλές αλλαγές που έγιναν στη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου επηρέασαν τη συνοχή αλλά και το ρυθμό των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να εκλείψουν οι μεγάλες φάσεις.
Στο 74′ ο Κατσούλης επιχείρησε άστοχη έξοδο σε σέντρα του Γιάντσκε, αλλά η κεφαλιά του Ντίνταβι έφυγε άουτ, στη μοναδική αξιόλογη στιγμή της επανάληψης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταύρος Τριτσώνης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ανάκογλου, Τσουμάνης, Λαγός – Ρούντι
ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Λάμπρου (68΄ Κατσούλης), Μανωλάς (46΄ Κάτσικας, 50΄ λ.τ. Τσουμάνης), Αργυρόπουλος (46΄ Μητρόπουλος), Κ. Παπαδόπουλος, Σκόνδρας, Καραγκούνης (46΄ Βασιλόγιαννης), Λαγός, Φορτούνης (76΄ Σοϊλέδης), Ανάκογλου, Χρυσοφάκης (65΄ Ταχτσίδης), Γιάννου (76΄ Τσίτας).
ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Ράινερ Άντριον): Τραπ, Γιουνγκ (46΄ Γιάντσκε), Κίρκχοφ, Σόμπιχ (64΄ Νόιμαν), Ράους (64΄ Σάλγκερ), Ρούντι, Φουνκ (64΄ Χέρμαν), Μλάπα (64΄ Ντίνταβι), Χόλντμπι, Τόσουν (46΄ Κλέμενς), Σούκουτα-Πάσου (79΄ Κρος).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Άνοιξε το σκορ ο Αντρέ Λουίς με ένα πανέμορφο γκολ (vid)
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Πρόβλημα και με τον Ντάνι Γκαρθία – Αποχώρησε κατευθείαν για τα αποδυτήρια (vid)
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Η εντυπωσιακή απόκρουση του Τζολάκη (vid)
- Τι λένε στην Ιταλία: «Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Γουόκαπ» (pic)
- Κέιν: «Ο Χάαλαντ είναι θηρίο, τα σωματικά του χαρακτηριστικά είναι απίστευτα»
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις ο Κλέιτον και αναγκαστική αλλαγή στο 6ο λεπτό (vid)
- Η Βαλένθια ανακοίνωσε τον Μάριο Σεντ-Σουπέρι
- LIVE: Λέουβεν – Ολυμπιακός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442