Με ιδιώτες ηλεκτροπαραγωγούς συναντήθηκε η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ
Με τους επιχειρηματίες κ.κ Δ.Κοπελούζο, Ευ.Μυτιληναίο, Γ.Περιστέρη, Αν.Καλλιτσάντζη, Θ.Βάρδα και τον γενικό διευθυντή του Ελληνικού Συνδέσμου Ανεξάρτητων Εταιριών Ηλεκτρικής Ενέργειας, καθηγητή κ. Μ.Κακαρά, συναντήθηκε την Τρίτη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος.
Με τους επιχειρηματίες κ.κ Δ.Κοπελούζο, Ευ.Μυτιληναίο, Γ.Περιστέρη, Αν.Καλλιτσάντζη, Θ.Βάρδα και τον γενικό διευθυντή του Ελληνικού Συνδέσμου Ανεξάρτητων Εταιριών Ηλεκτρικής Ενέργειας, καθηγητή κ. Μ.Κακαρά, συναντήθηκε την Τρίτη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος.
Θέμα συζήτησης, όπως ανακοινώθηκε, ήταν η προσαρμογή του 3ου ενεργειακού πακέτου της ΕΕ στην ελληνική νομοθεσία και η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας.
Οι ανεξάρτητοι ηλεκτροπαραγωγοί πιέζουν, μεταξύ άλλων, για κατοχύρωση της ανεξαρτησίας του οργανισμού που θα αναλάβει την λειτουργία και εκκαθάριση της ημερήσιας αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Υψηλός κίνδυνος για πυρκαγιές τη Δευτέρα σε 15 περιοχές
- «Ο Σατανάς θα έρθει να σε κυνηγήσει»: Η προειδοποίηση του Μελ Γκίμπσον πριν από τη νέα ταινία για την Ανάσταση
- Πετρέλαιο: Το Μπρεντ πάνω από τα 90 δολάρια το βαρέλι, στο υψηλότερο επίπεδο από τον Ιούνιο
- Σχέση: Ο χωρισμός δεν σημαίνει και το τέλος των συναισθημάτων
- Εξοχικές κατοικίες: Αυξάνονται οι τιμές για αγορά – Οι ακριβότερες περιοχές
- ΗΠΑ: Έπληξαν για ένατη συνεχόμενη νύχτα το Ιράν – Η Τεχεράνη λέει ότι στοχοποίησε αμερικανικά αεροσκάφη
- ΠΑΣΟΚ: Μετά το… Μουντιάλ, προετοιμασίες για την ΔΕΘ και την 3η του Σεπτέμβρη- Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Ανδρουλάκης
- Συνταγή: Κοτόπουλο πικάτα στο φούρνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442