Ατυχός στάθηκε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στην προπόνηση του Ολυμπιακού. Κτύπησε στο γόνατο κι έτσι δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο την Παρασκευή.
Ατυχός στάθηκε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στην προπόνηση του Ολυμπιακού. Κτύπησε στο γόνατο κι έτσι δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο την Παρασκευή.
O 27χρονος φόργουορντ δεν φαίνεται να έχει πάθει κάτι σοβαρό, αφού η διάγνωση κάνει λόγο για κάκωση. Είναι σίγουρο ότι θα μείνει εκτός δράσης στο ματς με τους κυανέρυθρους και πλέον απομένει να ξεκαθαρίσει για πόσο χρόνο θα τεθεί νοκ άουτ.
Ο Βασιλόπουλος στάθηκε άτυχος για άλλη μια φορά, αφού πριν από περίπου ένα μήνα είχε επιστρέψει στη δράση, μετά από 8μην απουσία λόγω του τραυματισμού του στη μέση.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.