Συνέντευξη του Φρανσίσκο Χαβίτο φιλοξενεί η «As». Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Αρη, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός στην Ντερπορτίβο Λα Κορούνια, κάνει αναφορά στον Ολυμπιακό, στον οποίο θα συνεχίσει την καριέρα του το καλοκαίρι. Μάλιστα ρωτήθηκε γι' αυτό και για τους λόγους που τον έκαναν να υπογράψει από τώρα στην πειραϊκή ομάδα.
Συνέντευξη του Φρανσίσκο Χαβίτο φιλοξενεί η «As». Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Αρη, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός στην Ντερπορτίβο Λα Κορούνια, κάνει αναφορά στον Ολυμπιακό, στον οποίο θα συνεχίσει την καριέρα του το καλοκαίρι. Μάλιστα ρωτήθηκε γι’ αυτό και για τους λόγους που τον έκαναν να υπογράψει από τώρα στην πειραϊκή ομάδα.
Αφού λοιπόν εκφράζει τη χαρά του που βρίσκεται στην Ισπανία και επαναλαμβάνει πως το να αγωνιστεί στην primera division είναι όνειρο ζωής, στη συνέχεια τονίζει:
«Δεν περίμενα ότι θα μου παρουσιαζόταν τώρα η ευκαιρία να αγωνιστώ στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η προσφορά του Ολυμπιακού ήταν πολύ καλή, γιατί είναι μία ομάδα που κατακτά το πρωτάθλημα και παίζει στο Champions League. Εχω προσαρμοστεί στην Ελλάδα και ήθελα να εξασφαλίσω το μέλλον μου, ωστόσο κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει τελικά».
Ο Χαβίτο χαρακτηρίζει τον εαυτό του παίκτη-μαχητή, λέει πως δεν πήγε εκεί απλώς για να περάσουν οι έξι μήνες και να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά είναι κίνητρο γι’ αυτόν η συμμετοχή του στην primera division, ενώ προσθέτει πως στη Γαλικία όλα είναι πιο ήρεμα, σε αντίθεση με την Θεσσαλονίκη, όπου εκεί «…υπάρχει ένα ντέρμπι τρέλας, μια μονομαχία μέχρι θανάτου».
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.